• tr3apor

    september 2014

    En tråd för oss som gifter oss i September 2014.
    Här kan vi dela med oss av planering, frågor och såklart bilder!

  • Svar på tråden september 2014
  • Septemberbrud

    Igår var det äntligen min tur, nu är vi man och hustru ????

    Väntar spänt på att få se bilderna från fotografen!

    Kan inte fatta än att det är sant men det tar nog några dagar innan vi har smällt allt ????

    Jag lovar att bilder kommer ????

  • Förälskade

    Blev ju hippad igår, fy fan vad jag mådde idag. Eftersom jag fick reda på det ändrade dem om och blev lite elakare än vad som var tänkt från början! Men det var fullt med skratt och uppdrag, skulle bland annat sälja kramar och godis. Lyckades få in över 1000 kr :) Kanske skulle skaffa sig det som yrke. Fick även jaga "kaniner" två karlar i kalsonger med toffs och öron över teaterscenen med målet att måla dem med färg. Vi tog tåget till Helsingborg där jag fick en hel tåg vagn att sjunga små grodorna med mig! Därefter turade vi över till Helsingör. Hela kvällen avslutades på ett uteställe i Landskrona där min blivande satt och väntade på mig.

    Bjuder på en bild

  • Förälskade

    Septemberbrud, stort grattis! Kan tänka mig att det känns overkligt!

    Ni som gift er nu, har ni några tips att tänka på inför våra dag?

  • Ninisen

    Septemberbrud: stort grattis
    Och ni som fått era möhippor, det verkar ha varit skoj.

    Tycker att det av någon konstig anledning bara blir fler saker som måste göras. Men det är nog lite nerver som spökar. Har egentligen ganska bra koll på läget tror jag.

  • snowstars
    Ninisen skrev 2014-09-17 14:10:50 följande:

    Septemberbrud: stort grattis
    Och ni som fått era möhippor, det verkar ha varit skoj.

    Tycker att det av någon konstig anledning bara blir fler saker som måste göras. Men det är nog lite nerver som spökar. Har egentligen ganska bra koll på läget tror jag.


    Jag tycker också att listan växer på något vis, men jag tror bara att det är för att man äntligen är i det läget att det är dags att få ihop allt. Jag har också ganska bra koll på läget, tror jag. 
  • sofiemagdalena

    10 dagar kvar och nerverna börjar visa sin närvaro...:) har väldigt bra koll på allt (tror jag) och endast vigselprogrammen som ska printas och skor som ska hittas till m2b! annars är allt klart! Men jag har väl nu förstått att det liksom är på riktigt.. att det är jag och min älskling som ska vara i centrum hela dan.. att alla kommer dit för vår skull.. Det är stort! :) Åhh vad man längtar! :)

  • Förälskade

    På lördag är det dags. Har inte tid med några nerver här inte, är konstigt nog väldigt mycket som ska fixas nu. Klänningarna är så gott so klara, lite små fix på dem bara. Min krona är äntligen hemma hos mig i tryggt förvar. Bordsplacerings tavlan blev klar nu ikväll, min ena tärna stryker alla lakan, den andra har hjälpt mig städa här hemma. Mycket småsaker kvar som ska vara klart tills på fredag men det kommer gå undan. Jag önskar bara att dygnet hade lite fler timmar. Utöver all stress så ska min blivande svensexa hållas på fredag dagen innan. Jag är måttligt glad över detta kan jag lova! Dem har lovat att ta det lugnt men jag känner dem. Har hotat dem lite lätt om min blivande inte är fint for fight på lördagen.

  • dream85

    Igår var det min tur att bli hippad. Jag blev så otroligt chockad när mina bästa vänner kom och kidnappa mig på jobbet ????

    De hade vart i kontakt med min chef och planerat allt med min sambo. Min sambo som är så dålig på att inte berätta allt för mig lyckades hålla sig denna gång. ????

    De tog mig till Centralbadet i Sthlm där vi bada bubbelpool, åt god mat och jag fick massage. Det var verkligen jättemysigt och helt perfekt ????

    Eftersom vi gifter oss hemligt och det bara är ett fåtal personer som vet (enbart 4 vittnen som vet ) så trodde jag inte att jag skulle bli hippad. Så chocken var så stor när de kom.

    På lördag är det dags för oss och jag är riktigt nervös. Så det var skönt med en kväll igår som fick mig att tänka på annat och bara slappna av ????

Svar på tråden september 2014