Inlägg från: dream85 |Visa alla inlägg
  • dream85

    september 2014

    Vi har skickat in hindersprövning samt efternamnsbyte och det ca 1 vecka att få svar. Tyckte det gick jättesnabbt. Så vi har även skickat in alla papper till stadshuset :) nu känns det verkligen på riktigt.

    Angående möhippa så vet inte jag om det blir någon för mig. Vi gifter ju oss i smyg och det är endast 3 personer som vet om att vi gifter oss. Jag vet att de vill ordna en möhippa till mig men det blir ju svårt utan att berätta att vi ska gifta oss. Det kanske blir en fruhippa istället :)

    Gick förbi stadshuset igår och jag längtar verkligen!

  • dream85

    Vi ligger bra i fas. Det enda som fortfarande är kvar är blivande mannens kläder. Resten är klart, jag ska snart boka in en provsminking samt håruppsättningen men har skjutit på det för att jag vet inte alls hur jag vill ha mitt hår. Men får ta tag i det snart.

    En helt annan fråga till er som kanske har koll. Innan vi bestämde oss för att gifta oss så bokade vi en resa. Vi kommer åka till Prag i slutet på oktober. Vi gifter oss 20 september. Jag kommer byta efternamn men resan är bokad på mitt nuvarande namn och kan inte bytas. Kan jag åka på nuvarande pass? Det viktiga är väl att det är samma namn på biljetten samt passet?

    Har googlat runt och tycker det står olika överallt.

  • dream85

    Idag var vi och köpte mannen kläder till den stora dagen. Lyckades hitta en riktigt snygg kostym som satt riktigt bra. Så nu är allt i princip klart till bröllopet. Jag har bokat in en provsminkning till denna torsdag så vi ska gå igenom hur jag vill se ut.

    Dessutom så ångrade vi oss angående fotograf så nu har jag lyckats få tag på en bröllopsfotograf och ser verkligen fram emot det. Eftersom vi gifter oss i smyg så kan det vara kul att visa upp fina bilder efteråt för familj och vänner.

    Bara 1,5 månad kvar nu.. Åh vad jag längtar!

  • dream85

    Vad kul!
    Jag träffade min makeupartist/frisör igår och gick igenom. Jag blev verkligen supernöjd och det var en supertrevlig tjej. Jag sminkar mig inte speciellt mycket till vardags så det blir en lättare sminkning, bara så jag ser lite fräshare ut.

    Så nu är allt inför bröllopet klart! jag börjar redan bli nervös fast det är 6 veckor kvar!

    Längtar verkligen så otroligt mycket!

  • dream85

    Vilka fina bilder!

    Grattis! hoppas ni fick en fantastisk dag!

    Nu är det 2 veckor kvar för oss, längtar så!

  • dream85

    Igår var det min tur att bli hippad. Jag blev så otroligt chockad när mina bästa vänner kom och kidnappa mig på jobbet ????

    De hade vart i kontakt med min chef och planerat allt med min sambo. Min sambo som är så dålig på att inte berätta allt för mig lyckades hålla sig denna gång. ????

    De tog mig till Centralbadet i Sthlm där vi bada bubbelpool, åt god mat och jag fick massage. Det var verkligen jättemysigt och helt perfekt ????

    Eftersom vi gifter oss hemligt och det bara är ett fåtal personer som vet (enbart 4 vittnen som vet ) så trodde jag inte att jag skulle bli hippad. Så chocken var så stor när de kom.

    På lördag är det dags för oss och jag är riktigt nervös. Så det var skönt med en kväll igår som fick mig att tänka på annat och bara slappna av ????

  • dream85

    Idag är det äntligen dags. 14.30 idag blir vi man och fru. Jag som har varit super nervös hela veckan är nu super lugn.

  • dream85

    Tack, dagen igår var helt fantastisk. Den blev så mycket bättre än vad jag tänkt och jag hade ändå väldigt höga förväntningar. Allt flöt på väldigt bra. Jag är superglad över att vi bestämde oss för att anlita en riktig fotograf. Hon var så duktig och bilderna kommer nog bli riktigt bra. Jag som inte trivs framför kameran tyckte att det var riktig kul.

    Idag har vi berättat för mina föräldrar och bror, de tog det väldigt bra och är väldigt glada för vår skull. Imorgon berättar vi för min makes familj. Helt sjukt - min make.

    Hoppas ni får en minst lika fantastiskt dag!

  • dream85

    Tack, och nu har vi berättat för våra familjer. Alla har bara varit glada för vår skull och det har verkligen varit superkul att få se allas reaktioner.
    Det bästa vi gjorde var att boka en professionell fotograf, hon var så duktig och det var så roligt. Hon fick oss verkligen att slappna av och bilderna verkar bli jättebra. Än så länge har vi bara fått ett smakprov, hon tog några hundra bilder så det är en hel del att gå igenom.
    Lägger in några bilder som vår fotograf tagit.

    Foto LE fotografi / Linda Karlsson







Svar på tråden september 2014