• SiriochPer

    Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?

    Hur mycket betalar ni för er bruduppsättning och vad ingår då?

    I Dalarna där jag ska göra min uppsättning kostar det runt 3500 kr för en uppsättning inkl sjöla och konsultation. Vill man också ha makeup kostar det ca 4200 hos de frisören som jag kikat på. 

    Här på BT verkar det som att många betalar mindre har jag fått uppfattningen av, är det dyrare i min stad eller är det samma priser nästan överallt?

     

  • Svar på tråden Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?
  • feedbi

    Ping: Tyvärr kan jag inte tipsa dig om någon i Uppsala men ville bara säga att det var en jättefin brudfrisyr du hittat på bild :) Vilka sidor tar du ifrån som är din inspiration till brudfrisyr? :)

    Mvh Katarina 

  • Ping

    Feedbi: tack! Bilden kommer från pinterest :) tycker den är helt fantastisk och hoppas att jag hittar någon som kan göra den åt mig.

  • feedbi

    Ping: Tack för tipset! Då ska jag kolla in den hemsidan :) Jag hoppas du hittar någon också :) Jag håller på själv och letar efter en i Dalarna :)

  • AkJ
    Magenta skrev 2014-01-02 12:21:36 följande:
    Oj det låter jätte bra. Skulle du vilja säga vem det är eller inboxa mig hennes kontaktuppgifter så skull jag bli jätte glad. tack på förhand
    Försökte inobxa, men fick svaret "Du är oinbjuden till denna medlems konto!". Men jag delar gärna med mig. :) Du kanske kan inboxa mig så svarar jag där?
    1/11 2014 är det dags - bröllopsbloggar här: brollopjj.wordpress.com
  • feedbi

    TheD, vart köpte din brudgum sina bröllopskläder? Kläderna var jättefina. Jag har redan köpt in min klänning men inte min mans ännu :)

  • Bride2b

    Jag har bokat in Bashar hairstyles för vårt bröllop i Maj nästa år (han blir bokad typ 1 år förväg) och han tar 5000 kr för en bruduppsättning! Men han ska vara grymt duktigt! jag har inget emot att betala, så länge jag vet att det blir bra :)

  • Euphoriaa
    AkJ skrev 2014-01-02 10:18:53 följande:
    Makeup + hår ink konsultation/test innan och att tjejen som gör det kommer till den plats jag väljer: 1 800, i Stockholm. 
    1/11 2014 är det dags - bröllopsbloggar här: brollopjj.wordpress.com
    Men vad billigt :) jag tar gärna också ett PM
Svar på tråden Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?