Inlägg från: sebsoannika |Visa alla inlägg
  • sebsoannika

    Fixa egen mat

    Nu är det dags att planera och fixa ihop vår bröllopsmiddag/fest! ^^ Vi her tänkt fixa det mesta till vår bröllopsfest själva, därav även maten. Vi räknar ca 50 gäster och har ingen större aning om hur man lagar till en sån stor grupp. Är det genomförbart, är det för mycket slit, är det någon som gjort det innan, gäller det buffé eller fatservering?
    Är det någon som gjort det eller tänker göra samma så dela gärna med er av tips o råd om hur man löser det =)

    Sebastian & Annika

  • Svar på tråden Fixa egen mat
  • sebsoannika

    Tack för era snabba tips =)
    Vi ska dock nog försöka med att ha fatservering. Möjligt att det blir för mycket jobb men man får väl planera ett strå vassare än vanligt :P

    Oavsett om man gör buffé eller kör fatservering, hur har ni tänkt göra med det varma, har ni någon personal som fixar det eller här ni släkt/vänner som fixar? Vill inte att alla ska slita sönder sig på festen heller =)

    Tack än en gång =)

  • sebsoannika

    Tack för alla braiga idéer :)
    Vi håller på att kolla lokaler samtidigt, de vi kollat har restaurangkök med det som behövs för att laga och hålla varmt. Ja serveringspersonal är ett måste om vi kör fatservering ;)


    Just nu väntar vi på offert från cateringfirma, det blir dem eller att laga själva, då blir det nog buffé ändå, känns riktigt tricky att få ihop fatservering själva :) Det enda man tänker på då är kö med 50 pers? Fast man kan ju ha 2 uppläggningsställen och så får brudgummen ta till sin brud ;D

    (Sen tänkte vi ha en egen meny till barnen som är extra festlig bara för dem med eget bord :) )


    Västerbottenpaj och grejer låter supergott :) Tack alla! :) :)

Svar på tråden Fixa egen mat