Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    Fixa egen mat

    sebsoannika skrev 2013-07-29 17:12:36 följande:
    Tack för era snabba tips =)
    Vi ska dock nog försöka med att ha fatservering. Möjligt att det blir för mycket jobb men man får väl planera ett strå vassare än vanligt :P

    Oavsett om man gör buffé eller kör fatservering, hur har ni tänkt göra med det varma, har ni någon personal som fixar det eller här ni släkt/vänner som fixar? Vill inte att alla ska slita sönder sig på festen heller =)

    Tack än en gång =)

     


    Hej :) Vad kommer ni att vara i för lokal och hur många gäster kommer ni ha ? För att ha fatservering med varm mat då allt ska vara varmt samtidigt så tror jag att man är i behov av ett restaurangkök. Kan vara knepigt att göra de i en vanlig ugn . Men de beror såklart på hur många gäster det blir :)


    Om ni ska ha fatservering ( alltså servering vid bordet ) , så kan jag absolut föreslå att ni hyr in personal . Jag har serverat på många bröllop tidigare , både buffe och bordsservering. De gånger jag har bordsserverat så har de varit till ca 60 pers och då har vi varit en servitris per 10 personer , då fyllde vi på våra fat imellan och serverade vin och annan dricka. Så vi hade fullt upp hela kvällen . Så vi fatservering tycker jag ni ska satsa på bra med personal :) ska ni ha släkt eller vänner som serverar så tror jag inte dem kommer hinna med så mycket annat under kvällen :)

Svar på tråden Fixa egen mat