Inlägg från: FridaoJohan |Visa alla inlägg
  • FridaoJohan

    Fixa egen mat

    vi ska laga maten själva och kommer ha ca 50 gäster och har tänkt buffé sen har vi inte kommit så mycket längre. men tänkt laga saker man kan göra i förväg och typ stoppa i frysen så man slipper stå och göra allt dagen före.

  • FridaoJohan

    glömde skriva att vi tänkte ha en kall buffé det vi bestämt är iaf sallad med typ tomat, gurka, salladsblad (ev en med typ feta ost också och kanske oliver.) vitlöksbrödtyp piroger som min m2bs styvmamma gör (filipinska)sen funderar vi på någon form av köttskivor, potatissallad, kyckling vingar, filéer, pastasallader och tsatsiki. men inte kommit så långt i planeringen än. men då lokalen bara har en vanlig spis och ugn så blir det svårt att värma upp en massa mat så därför blir det kallt.              

Svar på tråden Fixa egen mat