• Sailergirl

    Behöver hjälp! Uppdrag

    Har ni koll på hur hon mår och hur hon tagit det som hänt? 
    Ett uppdrag som jag själv gillar är att fota hur ens liv kommer att se ut om säg 5 eller 10 år.
    Då behöver man inte ta kontakt med folk, bara fota dem ;)
    Tex:
    Hur ser din familj ut om 10 år (antal barn etc?)
    Vilket husdjur har ni
    Hur bor ni
    Vilken bil

    Så kan ni sätta ihop detta i en liten bok etc till bröllopet, eller bara klippa ihop det till en film på datorn. 

    Vill ni ha riktiga uppdrag så har jag följande förslag:
    Printa ut foton på en del av de män som kommer på bröllopet + den blivande mannen. Klistra upp dem på ett plakat etc och häng runt brudens hals. Sedan får hon gå runt på stan och fråga folk vem av männen de tror att hon ska gifta sig med, så får hon papper och penna och för statistik. Detta gjordes på min mans svensexa och uppskattades (med tjejer på bilderna... där var också någon kändis med på plakatet).

  • Sailergirl

    Aha näe då är det ju inte mycket till uppdrag :P 
    Jag fick gå in i olika restauranger och säga en specifik fras så fick jag en lapp med finurligt formulerade ledtrådar till nästa ställe/restaurang/butik. Efter några stopp med ledtrådar hamnade jag rätt och vi åt en god middag på sista restaurangen jag gick in på :)  Det var lite pinsamt men det gick, och jag fick gå själv. Alla andra var redan på rätt restaurang. Har hon jobbat på olika ställen i staden så kan ni kanske lägga upp en rutt utefter det. 

    Min man fick gå fram till förutbestämda personer/kategorier och fråga om råd inför bröllopet (typ hur man får ett förhållande att hålla eller så). Tex: Fråga gammalt par, ung tjej, stor familj etc. Kräver ju dock att det är lite folk i rörelse där man är.

     

Svar på tråden Behöver hjälp! Uppdrag