• pnufs

    Behöver hjälp! Uppdrag

    Hej! Vi var ett ganska stort gäng som skulle haft möhippa för en kompis på torsdag, men nu har tyvärr hennes farmor gått bort och det blir begravning just på torsdag. Vi har styrt om det hela till lördag (de gifter sig den 3/8), men det är tyärr bara jag och en till som kan då.. Och den andra tjejen kan bara till ca kl 17.. Det blir en "mini-hippa" o sen är tanken att hon ska få en ordentlig fru-hippa istället..

    Då vi inte har så mycket tid hinner vi inte dra iväg med henne någonstans så planen är att hon ska få göra uppdrag o sen ska vi äta picknick i en park.

    Jag behöver tips på "uppdrag" hon kan få göra på stan! Tungan ute

  • Svar på tråden Behöver hjälp! Uppdrag
  • pnufs

    Chicita: Jag kanske skulle förtydliga lite: Att hennes farmor gick bort var ganska väntat och hon skulle snarare bli besviken om det inte blev nån hippa.. Vi tänkte inga elaka uppdrag, bara lite kul saker så att det inte blir så förutsägbart :) Spa blir svårt då det inte riktigt finns så stort utbud runt där hon bor.. Sallergirl: Tack för tipsen! De har dock redan hus, två barn, hund o husvagn, så framtiden är inte så oviss ;)

  • pnufs

    Glömde visst återkomma...!

    Möhippan blev jätterolig, hon uppskattade verkligen att vi hittade på någonting och det blev en väldigt personlig dag där hon och våran vänskap verkligen var i centrum.

    Vi "bröt oss in" i hennes hus och satt och väntade på henne när hon kom hem från jobbet på förmiddagen. Hon fick i sig lite fika och sen åkte vi till kyrkan och gjorde en liten photoshoot i "snygga" kläder som övning inför bröllopet. Sen tävlade vi i gokart, åt god mat, hon fick sjunga på stan och sen åkte hon och jag hem till mig och avslutade kvällen ihop med hennes fästman och hans "svensexagäng" :)

    Vi hade en riktigt trevlig kväll på olika pubar i stan och det hela slutade med att jag och min sambo hade 6 personer och en hund som sov hos oss :)

    Bröllopet var dessutom helt fantastiskt! :) 

Svar på tråden Behöver hjälp! Uppdrag