Inlägg från: augusti |Visa alla inlägg
  • augusti

    Vi som gifter oss 2015!

    Trattkantarellen skrev 2014-04-13 20:11:27 följande:
    Väldigt vacker! Men håller med om att det är svårt när storleken inte riktigt stämmer...
    Himla skrev 2014-04-13 20:04:48 följande:

    Åh vad fina klänningar ni har :) Trattkantarellen, ettan var som gjord för dig tycker jag :)

    Augusti, tycker båda var fina men den sista var jättesnygg både framifrån och bakifrån.


    Tack :) 
    Jo, jag gillar den verkligen, men funderar på om det vore snyggt att lägga på lite spets typ som "axelbanden" på bild 4, eller som på den här louloubridal.co.uk/collections/bridal/pink-collection/lb19/ 
    Jaja, har ett tag kvar att fundera iaf


    tror att det blir bättre som på bild 4. Det händer redan så mkt på överdelen på klänning 1 att jag tror att lägga till axelband sådär snyggt räcker :)
  • augusti

    Vad snygga färger ni valt!

    Jag är inne på typ gräddlila och champagne. Problemet är att jag inte vet när jag ska hinna pynta lokalen... Man är ju inte sugen på att åka dit på bröllopsdagen och pynta. O jag vågar inte låta någon annan göra det heller. Hehe perfektionist som man är. Hur gör ni?

  • augusti
    Trattkantarellen skrev 2014-04-14 11:55:21 följande:

    Jag kommer pynta dagen innan (med hjälp av andra såklart), lär ta semester minst 2 dagar innan för att i lugn och ro fixa alla förberedelserna. Om jag ändå ska ha lokalen lör-sön tycker jag det är värt det att ha den redan från fredagen...


    Vad bra att få tillgång sedan på fredag. Jag får om jag har tur tillgång på fredag. Eventuellt om ingen bokar en fest d.ä men det brukar vara fullbokat på helgerna. Men jag håller tummarna! Annars får jag lokalen lördag förmiddag.
  • augusti
    filibustern skrev 2014-04-14 11:52:59 följande:

    gräddlila? som broderare tror man ju att man sett/hört alla färger. men gräddlila? måste jag få se! :D 

    vi tänkte samla ihop lite folk, typ, min tärna, fästmannens kompisar. kanske mamma, och pynta dagen/kvällen före. :) 


    Haha menar gredelin
  • augusti

    Hej tingeling! Vi gifter oss en dag emellan. Jag gifter mig lördag den 22 augusti! I Stockholm. Vart gifter du dig?


    Tingeling89 skrev 2014-04-14 15:57:42 följande:

    Hej allihopa,

    Vilken underbar tråd detta är. Jag tänkte hoppa in också :)

    Blivande brud med prel datum den 21 augusti 2015. Nu ska allt bara kordineras med kyrka och lokal(svårare än väntat märkte jag).


  • augusti

    Haha det var så jag tänkte, att vädret säkert var bra då

    Är faktiskt på väg nu att kolla vår lokal. Hoppas den duger! Såg fin ut på bilderna


    Tingeling89 skrev 2014-04-15 14:00:29 följande:

    Åh vad kul. Det blir säkert riktigt bra väder den helgen *håller tummarna*

    Jag kör i Stockholm jag också. Så letar bra lokaler med rimliga priser. Har hittat en som heter Källaren i gamla stan. Någon som hört något om denna eller varit där? Hur var det i så fall?


  • augusti
    Tingeling89 skrev 2014-04-16 13:21:15 följande:
    Åh spännande! Hur var lokalen? Vilken har ni tänkt?

    Jag har varit på så många hemsidor att jag börjar känna mig lite yr :P
    Lokalen var perfekt för oss! Det är på M/S Borgila på söder mälarstrand. Då hyr vi hela båten över lördagen till söndagen, Jag älskar vatten och utsikten över stockholm är fantastisk. Det enda var att de håller ju på o bygger citytunneln så det är massa byggröra runt omkring, men det är väl borta tills dess hoppas jag....

    KOllade också hur mt som helst, men tillslut valde jag att köra på lokal där man kan ta med egen mat o dryck. Blir billigare, och bättre tror jag, då man får mer för pengarna :)

    Vad tänker du på för lokal?
  • augusti
    Tingeling89 skrev 2014-04-17 11:46:39 följande:

    Augusti: Det låter ju stårlande. Vad skönt att känna att man har bestämt sig :)

    Så här är lite min tanke. Inget exakt tema(sommarbröllop), men jag har valt mina fäljer som det ska gå i. Jag tänker mig Rött, silver och svart(vet att svart har varit lite tabu, men känner att det kommer bli mer klassiskt än goth).

    Jag vill ha en lokal där maten ingår. Vill verkligen inte känna den pressen innan(har tyvärr inte så många som kan hjälpa till med matlagningen i familj och vänner). Så jag tror att lokjalen Källaren som jag nämnde blir perfekt. Ska nu bara ta mig dit och kila in dem i verkligheten ochså.

    Då kan vi gifta oss i Sofia kyrka, som min m2b verkligen gillade, och sedan är typ planen att bussa alla bort till gamla stan. Har kollat med några bolag och det är ganska rimliga priser.

    Sedan är det allt med det som faktiskt ska ske på dagen. Sitter på lugnare stunder och funderar på vad som faktiskt skulle uppskattas. Gärna tips på roliga lekar eller liknande om ni har något :)


    Snygga färger, har också funderat på rött svart och vitt, men känner att det inte passar mig o lokalen trots allt. Det kan bli riktigt snyggt o classy dock!

    Jag tänker inte laga mat själv o ingen jag känner är så pass duktig att det duger till mitt bröllop haha, blir catering. Sofia är vacker! Kan man boka kyrka redan nu? Trodde det var minst ett år innan.
  • augusti

    Jag hade tagit den 22a. Främst för att då får du landa lite efter din resa. Du hinner planera detaljerna och inte stressa för mkt. Ta en weekend och boka en resa över jul o nyår?

    Då hinner du även ha ett par lugna dagar innan du börjar jobba. Så tänker jag:)

  • augusti

    I min förlovningsring som jag dessvärre slarvat bort nu, suck, så hade jag en fyrkantig fattnin med en 0,04ct rund diamant i. Det var riktigt snyggt och originellt. De har inte såna ringar på guldfynd eller liknande vad jag sett iaf, så jag hade kört på det!

  • augusti

    Jag hade också röttguld (gult) och samma skena som översta bilden. Jag tror stenhårt på den fyrkantiga infattningen kanske tre diamanter då:)

  • augusti

    Hade för jag eh... glömde den på en toalett o nu är den borta. Ska dock glra en precis likadan igen när jag får pengar från försäkri gen. Försöker ladda upp bild men går onte. Den finns dock bland mina bildernågonstans i min profil.

    Jag skriver dåligt flr knapparna är så jävla småååå!

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!