• Aniara4

    Sov ni/ ska ni sova på hotell på bröllopsnatten?

    Hotellfrukost är inte riktigt min grej heller, särskilt inte under de perioder när jag ätit lågkolhydratkost. Väljer man bort alla kolhydrater återstår typ ägg och bacon och det blir godare när jag gör själv hemma. I värsta fall är det läbbig pulveräggröra dessutom.

    Men även när jag äter kolhydrater får jag skippa det mesta. Jag är jätteallergisk mot all frukt (och de flesta grönsaker och bär), så den som många uppskattar går bort. Tycker inte heller om fil, men kan möjlighen tänka mig lite sötsliskig fruktyoghurt om det finns. Müsli går också bort om den innehåller nötter, frön eller annat jag inte tål - vilket den oftast gör. Jo, sen tycker jag inte om ost heller. Alls. Vi kan kalla det en ostfobi.

    Tittade på ThereseV:s frukost ovan och tänkte: jomen ok, lite skinka kanske då.

    En sak jag gillar är när det finns en omelettkock som gör omeletter på beställning, faktum är att alla de senaste gångerna jag bott på hotell har det funnits en sådan, så det är ju bra. Men det får man ju inte upp på rummet!

    När vi vaknade efter bröllopsnatten hade hotellet roomservicekaos efter att flera anställda sjukanmält sig samtidigt, så vi fick efter typ två timmars väntan en inkastad bricka med några random brödbitar och lite pålägg, en literförpackning med yoghurt och en hel kanna juice. Inte riktigt den lyx vi hade tänkt oss kanske, men ok...

Svar på tråden Sov ni/ ska ni sova på hotell på bröllopsnatten?