• pinkflesh

    Karlstad/Värmlandsbrudar 2014!

    Jag har sett någon tråd för 2014-brudar och en för Karlstad/Värmlandsbrudar. Men jag skulle tycka att det vore roligt med en tråd där alla vi Karlstad/Värmlandsbrudar som ska eller planerar att gifta oss 2014 följs åt :)


    Vi kan tipsa varann om festlokaler, frisör, bröllopsbutiker... Vi kan visa inspirationsbilder och bilder på lokaler och saker vi köpt till bröllopet... Och berätta hur det går med planerandet och skriva av sig tankar och funderingar!


    (Om det redan finns en sån här tråd får ni gärna hänvisa mig dit! Det är så svårt att hitta i det här forumet tycker jag..)

  • Svar på tråden Karlstad/Värmlandsbrudar 2014!
  • kärleken

    Vi har också fått hem trähjärtan som vi ska betsa så de blir lite mörkare och ha på borden. Vi ska ju ha typ lanttema, med naturen som närmsta inspirationskälla, så det blir så naturliga blommor som möjligt, vitt, klara glasvaser och mycket trä och grönt.. Kan man löva med björk inomhus?!

  • Mawlinbry
    kärleken skrev 2014-03-06 15:04:09 följande:
    (nehe!! ursäkta inläggsbombningen då.... )
    Vilken webläsare använder du? Testa i Mozilla :)
    2/8 -2014
  • pinkflesh
    kärleken skrev 2014-03-06 08:00:33 följande:
    pinkflesh: Tack för ditt svar!Ja jag får gå och kolla där. Det är ju inte jättepanik, men det ska ju göras också :)Nä jag vet ju att risken att jag överreagerar på detta med mina vänner är överhängande. Jag tror att jag bara utgår ifrån mig själv, att hade jag fått vara tärna så hade jag försökt försäkra mig om vad bruden vill ha för hjälp, om man kan underlätta på något sätt eller vara med i planeringen. Men alla är ju inte sånna som sagt. Det är ju en så rolig grej som man vill dela liksom! :)Ja jag brukar säga att det va tur att vi inte kom på detta med giftemål 2år innan det va dags. Jag skulle nog tänka på det lika m ycket ändå. Skulle vara jobbigt. 1år räcker gott och väl!Åh min klänning! Jag är såklart nervös hur den ska se ut och om den kommer passa! Det kommer när som helst nu! (hoppas jag - vill inte ha flera veckors försening!) Jag beställde genom Etsy till ett företag i kina. Jag gillade verkligen överdelen men ville ha en chiffongkjol nedtill, golvlång.. Läskigt att inte sett bild på den, men det är bara att hoppas.. Eller tror ni att det behövs en större kjol (som tyll) när det är en lite "större"/inte så tait överdel????      
    Ja, jag känner att vi var ute kanske lite väl tidigt, tror vi satte igång ordentligt med planeringen i april förra året så det är 1 år och 4 månaders planeringstid totalt! Det är lång väntan Tungan ute Men samtidigt så var det rätt bra för vi sparade ihop till förlovningsringarna på en gång, sen var det en härlig sommar då vi, eller jag mest, tittade på inspirationsbilder och försökte få en klar bild av vilken stil bröllopet skulle ha. Och satte igång och sparade och planerade mer på riktigt efter semestern! Men hade jag haft ännu längre tid på mig så skulle jag nog hinna ändra mig om en hel del! Jag har redan fått lite små tankar "tänk om jag skulle haft blommor i håret istället för slöjan som jag redan köpt" o.s.v. men jag har bestämt mig för att vara hård mot mig själv och gå på det jag bestämde från början, för jag valde ju det av en anledning Glad Blir bara jobbigt om man öppnar dörren till "tänkt om-rummet" i huvudet! Och dyrt Tungan ute

    Just det! Din klänning har jag ju sett i en annan tråd, den är så fin!
    Mawlinbry skrev 2014-03-06 11:22:24 följande:
    Det blev en Sweetheart 6024 för mig :)


    Fullkomligt älskar ryggen på den! <3 :D
    2/8 -2014
    Jättefin, klassisk! Gillade också ryggen, men så är jag ju svag för spets också Flört

    Om en månad åker jag till Lanzarote för att fira min möhippa Skrattande En av mina bästa kompisar bor där nere så jag, mina två bästisar här i Sverige och min storasyster ska åka ned på semester en vecka! De har hintat massor om att de har planerat en massa kul så jag längtar som en tok! Har aldrig åkt utomlands med bara vänner förut så det ska bli så kul Skrattande Så det är i mina tankar just nu.. Förutom det så måste jag skriva ut inbjudningarna och skicka dem snart känner jag! Vill helst ha det gjort innan april så jag inte behöver stressa med det när jag kommer tillbaka. Gifter oss 16 augusti Glad Ska bara köpa nytt papper för det jag köpte innan var alldeles för tjockt + att vi måste kolla med vår toastmaster och toastmadame att det är okej att deras telefonnummer står med i inbjudningarna så det kan ta emot tal och sånt.

    Vad är er nästa grej i planeringen?
Svar på tråden Karlstad/Värmlandsbrudar 2014!