• daniiel

    Festhäfte. Hjälp!!!

    Man behöver ju faktiskt inget festhäfte öht! ;) Därmed så finns det ju inte heller något specifikt som man behöver ha med i häftet heller. Vi hade tex inga gästpresentationer alls och vet du? Det funkade jättebra det också :)

    Gästerna är vuxna människor och många gånger tycker såna om att prata med varandra och på så sätt får dom flesta reda på övriga gästernas relation till brudparet. Det brukar oftast finnas någon som vet :)

    Sånger kan ni absolut ta med, även om det är ni som gör häftet. Vi hade flera sånger, bröllopstexter till kända melodier. Det var inte heller toastmaster eller madame som höll i sångerna, utan det var makens farbror som gärna tog ton och därmed också fick ta micken ;)

    Om det är så att du avskyr att göra häftet, så kanske du ska ge dig? Strunta i det som inte är klart och bestämt, strunta i att lägga till fler saker. Ett festhäfte behöver inte vara jättemånga sidor, för man vill ju ändå inte att gästerna ska sitta med näsan i häftet hela kvällen, eller hur? :) Jag tycker bara man ska göra såna här extrasaker, lull lull, om man tycker det är kul :)


Svar på tråden Festhäfte. Hjälp!!!