• PoS

    Namna fleecefiltar?

    Får man sno denna underbara idé? Jag har stora problem med stolarna i vår lokal och om man då kan täcka med en filt som man dessutom kan ha ute vid bensträckarpauser (vi gifter oss i vinter) och som matchar färgtemat så är det ju klockrent!


    Menar du dock att du faktiskt köpte 80 filtar på en gång? eller fick du åka runt på alla olika butiker och samla haha?

  • PoS

    Jag har förankrat idén hos sambon, som tyckte det var en kanonidé så vi kommer att sno den!


    Himla praktiskt att åka och beställa i butik! Det var ju smidigt.


    Vi kommer dock att skriva med silvrig textilpenna på mörkblått band och sy fast med "stora" stygn med vit garntråd. Tror det blir superbra! Om vi är inspirerade kanske vi även syr fast två snöflinge-applikationer också men det får bli i sista hand tror jag. Iofs är det ju något man kan ägna mörka höstkvällar åt haha.


    TACK TACK för tipset i alla fall!


    Jag hoppas på bilder från dig så jag kan se din idé i verkligheten

  • PoS

    Ja om det är fler som undrar över bordsplaceringen och hur man ska göra med den kan jag verkligen rekommendera denna idé! Alla gäster hittade sina platser och dessutom så tog alla utom fem personer med sig sin namnade filt hem vilket måste ses som ett gott betyg? Jag gjorde så att jag köpte 10-kronors filtar på IKEA (kråkris) och vitt satinband från Panduro för 9 kr/m. Köpte mörkblått garn på loppis. Mörkblå tuschpenna hade jag hemma och skrev alla namn i skrivmaskinsstil. Lånade en tjock synål av min mamma och sydde väldigt enkla kors för att fästa namnlapparna på filten. Det tog sin lilla tid men det var verkligen värt det för stolarna var förskräckliga men doldes effektivt av filtarna. Summa för detta blev: 530 kr för filtar, 63 kronor för bandet (varje lapp var 12 cm) och 10 kr för garnet.

Svar på tråden Namna fleecefiltar?