Inlägg från: RebeccaT |Visa alla inlägg
  • RebeccaT

    Skjuta upp mensen

    Jag rekommenderar INTE det!! Jag använde de under en skidresa och gick med migrän och ett fruktansvärt humör. Jag anser inte att det är värt det. Men du kan ju testa att göra det några månader innan och se hur du reagera:)

  • RebeccaT
    Lavia skrev 2013-06-09 18:32:18 följande:
    Det var set jag var rädd för...humörpåverkan. Men är det värre än vanlig pms? Jag mår vanligtvis väldigt dåligt innan mens i vanliga fall. Oj vad svårt det blev... Andra med erfarenheter?
    men om du gör det månaden innan så förskjuter du ju mensen då, vilket leder till att du inte har mens under bröllopet eller? 
  • RebeccaT

    Fast biverkningar har inte med det att göra. jag är också vältränad, normalviktig och mår bra och jag fick biverkningar. Så jag skulle inte säga att det är någon garanti. Men om jag kommer ihåg rätt så ska man ta dom ett par dagar innan månaden börjar, och sen sluta med dom ett par dagar innan man vill ha tillbaka menen. Du kan ju då ta den sista tabletten kvällen innan, så behöver du inte ta på bröllopsdagen? Mina biverkningar försvann direkt när jag slutade ta tabletterna.

  • RebeccaT

    Innan menen börjar ska där stå. Inte innan månaden börjar. Blev lite stavfel, ipaden ändrar om orden.

Svar på tråden Skjuta upp mensen