Inlägg från: Grodprinsens brud |Visa alla inlägg
  • Grodprinsens brud

    Är jag desperat?

    Som rubriken lyder. Nu är det 4 dagar kvar till sista O.S.A och vi har bara fått in svar från hälften av gästerna :( Vi har inte ens fått nej liksom... Idag skickade jag sms till min pappa och påminde lite fint om att det är svarsdatum snart och att mamma inte fått något svar från dem. Jag börjar bli lite nervös att inte alla inbjudningar gått fram eftersom jag klistrade på adresslapparna på kuverten... Eller att jag helt enkelt är trist och jobbig och att folk helt enkelt inte vill gå... Jag förstår ju givetvis att det rimligtvis inte är så men man blir ju lite nojjig liksom... 

    Någon som varit med om samma?
     


  • Svar på tråden Är jag desperat?
  • Grodprinsens brud
    darkHorse skrev 2013-05-30 23:16:40 följande:
    Det är klart att ni gör som ni vill, men det blir ju lite jobbigt om någon dyker på bröllopsdagen för att de tror att de har OSA:t. Eller tråkigt om det kommer fram att någon inbjudan kom bort på posten (har hänt här på BT, risken ökar om man har lite mer stylade inbjudningskort där adressen kan försvinna).
    Det är precis vad jag är rädd för.. Att vi har dukat fint med bordsplacering och så trillar det in fyra stycken oanmälda som vi varken dukat eller beställt mat till.
  • Grodprinsens brud
    FrökenCitron skrev 2013-05-31 21:18:35 följande:
    Precis som alla andra skriver upplever jag också! Vi har 16 dag kvar och några få OSA, samtidigt så håller vi på planera festen, känns mycket märkligt! 

    Men nästa bröllop vi blir bjuden på så ska jag OSA samma dag som vi får inbjudan!! Glad
    Hahaha Precis så känner jag också! Vi kommer absolut OSA mycket mycket mycket tidigare hädanefter! Den känslan man får när det fortfarande är många som inte svarat är helt sjuk... Vi messade ett par gäster och har påmint någon via facebook såde flesta är inne nu. "Bara" 7 som inte svarat alls så där får vi nog försöka ringa i veckan...
Svar på tråden Är jag desperat?