• Carina10

    Alkoholfritt bröllop?? Råd önskas

    Grodprinsens brud skrev 2013-05-26 12:57:58 följande:
    Jag har varit på ett alkoholfritt bröllop och det var nog det tråkigaste. Med lite alkohol i kroppen uppskattar man tal och lekar medan det bara blir tradigt och stelt helt utan. Man beheöver ju inte servera stora mängder men ett glas till varje rätt t.ex. 

    Vi ska vara på restaurang och har valt att servera mousserande till snittarna, ett glas vin eller öl till buffén och ett glas mousserande till tårtan. Om gästerna vill ha mer så får det köpa det själva i restaurangens bar. Vi vill inte ha fylleslag på vårt bröllop vilket är risken med fri bar eller billigare sprit etc.. 

    LAGOM är ett bra ledord. Är man inte nykterist så tycker man oftast att helt alkoholfritt är trist.. 
    Ja men då är det kanske överlag tråkiga bröllop du har varit på Flört

    Du menar att du inte hade kunnat uppskatta ett bröllop utan alkohol i kroppen?
    Tycker det låter som att du är lute väl fixerad vid att alkohol är ett måste för att du ska kunna uppskatta glädje Förvånad

    Jag har varit på bröllop helt utan alkohol o bröllop med lagom o bröllop där folk spydde av för mycket alkhol och bröllop där det urartade med slagsmål just pga alkohol!

    Kan faktiskt säga att de roligaste bröllopen har varit just de där det inte fanns med alkohol!

    Sen är det brudparet som väljer och oavsett vad de väljer så dricker jag inget ändå på bröllop. Är dock inte nykterist ändå men avstår gärna alkohol ändå. Jag kan sjunga med i sånger o uppskatta både tal o lekar ändå Skrattande

    Men alla är vi ju olika och tur är det Flört
  • Carina10

    Mummel....o så tryckte jag på posta-knappen men skulle även lägga till att vi ska ha både vin och alkoholfritt vin och så även cider till maten.
    Välkomstdrink ska vara att välja mellan alkohol o alkoholfritt.

    Tycker att brudskålen som "pyssligheter" skrev verkade vara supergott.....snor det till en fest vi ska ha
    Skrattande

Svar på tråden Alkoholfritt bröllop?? Råd önskas