Inlägg från: FrökenErika |Visa alla inlägg
  • FrökenErika

    Alkoholfritt bröllop?? Råd önskas

    Det där med alkohol kan verkligen bli en så jobbig fråga.


    Jag föreslog för min blivande att vi skulle ha ett alkoholfritt bröllop, eftersom vi både kan dricka eller vara utan, och i många fall på vanliga fester så struntar vi i alkoholen, och har trevligt ändå. Jag föreslog det mest för att vi har några stycken i bådas släkter som jag kan tycka tar lite för mycket när det bjuds.


    Det vart inte riktigt som jag tänkt mig, min blivande tyckte inte att det var "ett riktigt bröllop" om man skulle "hålla på så". Och vi dividerade fram och tillbaks ett tag, jag tyckte att alla som kommer kommer väl för våran skull, och för att se oss på våran stora dag, och det gör man väl lika bra (om inte bättre) utan alkohol?


    Han tyckte att det var att förstöra för alla bara för stt några få inte kan hantera spriten.


     


    Det vart en "kompromiss". Vi bjuder på en alkoholfri drink precis efter vigseln utanför kyrkan. En med lite mindre alkohol i när gästerna kommer till festen. Vi bjuder på något glas öl eller vin till maten. Men efter maten så får man köpa all alkohol till självkostnadspris i en liten bar vi ställer upp, medans alkoholfritt är gratis (typ läsk, vatten och virgindrinkar).

Svar på tråden Alkoholfritt bröllop?? Råd önskas