• LadyTeague

    När brukar folk svara?

    Vi har 20/5 som sista dag och hittills har ca 60 av 97 svarat.
    Men vissa av svaren förstår jag inte, jag har fått jättemånga svar där de säger att "jag tror att vi kommer utan barnen, får vi ingen barnvakt så stannar mamman också hemma, men jag kommer oavsett" eller "Vi kommer tre stycken åtminstone, vet inte med sonen riktigt...".

    Ska jag tolka det som att de hör av sig igen när de vet säkert eller måste jag ringa och fråga? För det är ju stor skillnad om det kommer en eller fyra från varje familj!

  • LadyTeague
    Marjasinus skrev 2013-05-15 13:11:17 följande:
    Barn är svårt, det kan faktist vara svårt att boka upp någon barnvakt långt i förväg. Dessutom är barn är som tickande bomber ändå, vips har de mässlingen eller nåt annat så att det inte går att ha barnvakt... 

    Men jag hade tagit kontakt med dom på något sätt och förklarat att vid sista svarsdatum är det definitiva och inte preliminära besked som gäller.

    För vår del är det ju framför allt cateringen som måste ha antalet gäster som gör att vi måste få in rätt antal. Om det är så för er också så kan man ju nämna det.
    Jo, lite sjukdom får man ju alltid ränka med, men det vore ju trevligt om de kunde svara på om de hade tänkt att komma överhuvudtaget. Jag får nog höra av mig till dem, för vi ska också beställa catering och man vill ju inte beställa till fler än vad som kommer, eller färre för den delen!
Svar på tråden När brukar folk svara?