Inlägg från: jeanettejohansson |Visa alla inlägg
  • jeanettejohansson

    Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!

    Min fina sambo har sedan vi blev tillsammans (för lite mer än 3 år sedan) verkligen gjort allt för att göra mig lycklig(are). Han kommer ofta med rosor men har alltid sagt att han aktar sig för att ge 10 stycket på grund av betydelsen bakom.


    För ett år sedan så flyttade vi till min drömgård. Gården har allt jag någonsin önskat mig, utom en bekväm cykelväg. Det är 20minuter av ren uppförsbacke när jag ska hem från busshållsplatsen..


    En onsdag så hade jag arbetat lite extra sent. Jag ringde min sambo från bussen hem och beklagade mig över att jag skulle behöva cykla upp för backen i regn och motvind. Han verkade stressad men berättade att han redan var hemma. Han var lite kort i telefonen och vi lade på snabbt. Medans jag satt där på bussen så var jag lite sur över att han inte erbjutit sig att hämta mig vid busshållsplatsen nu när det regnade så illa.


    Jag hade inget val utan satte av upp för backen. Regnet öste och det var omöjligt att komma upp för pågrund av all motvind. Mascaran rann och jag frös.


    Äntligen hemma så öppnar jag ytterdörren och ser en finklädd sambo! Jag ser ut som en dränkt katt och snorar. Brevid honom på bordet stod en enorm bukett röda rosor, champange och två glas och ett litet paket med guldpapper runt. Jag kom genast på att jag glömt vår 3 års dag (choklad och present hade jag redan fixat så det var lugnt iallafall)


    Jag sätter mig chockad vid bordet och han häller upp champange till mig. Jag gissar att det ligger ett par örhänge i paketet för det har jag sagt att jag behöver. När jag börjar öppna paketet så ber han mig ta det lite lugnare.


    Han går fram till mig..


     


    Jag sneglar mot och räknar rosorna tyst.. 1.2.3....10..


     


    Han ställer sig på knä framför mig i samma ögonblick som paketet öppnas..


     


    Jag börjar genast gråta, det är en ring! Tiden står still samtidigt som den går allt för fort.


     


    Han säger "vill du gifta dig med mig?"


     


    Jag grät och minns inte riktigt vad jag svarade :) Men förlovad blev jag och kvällen spenderade vi med bröllopsplaner och choklad.


     


    Min prins är min drömprins :) Han är helt enkelt bäst!


     

Svar på tråden Tävling! Berätta om bästa frieriet och vinn en ring!