• Katarina

    Tess: vad menar du med att gyllen har kylbox?

    På vårt festställe har de inget kylskåp att förvara tårtan i så vi måste ha levereans efter klockan 21 för att tårtan ska hålla sig tills den ska serveras.

    Jag ska fixa naglarna, gör det iofs regelbundet så det kommer inte vara någon grej enbart för bröllopet - även om jag tror att mina bröllopsnaglar kommer vara något extra!

    Jag betalar 500 kr för att göra förstärkning av mina egna naglar med gele.

  • Katarina

    Jag gjorde dem alltid på nagelsalongen, Platensgatan - men nu gör jag dem hemma hos en kompis som är superduktig. Vet dock inte om hon tar nya kunder då hon bara gör det här på deltid och pluggar resten.

    Har hört att Lina på Nails and Beauty 4 you ska vara grym - vet dock inget om priser!

  • Katarina

    Tess: det måste vara nytt, när jag pratade med dem i augusti fanns inget sånt! Skulle underlätta mycket för oss, då vår tårta annars måste levereras efter klockan 21!

  • Katarina

    Vi har satt en budget på 15 000, men den är inte ristad i sten - man ska ju ändå ha ringen vareviga dag resten av livet utan att tröttna....

  • Katarina

    Idag har vi varit på stället där vi ska ha vår vigsel och pratat med vigselförrättaren - det blir så verkligt! Vår fotograf kom även dit och rekade, och sen hade vi ett möte efteråt om hur vi ska lägga upp fotograferingen.....det börjar verkligen närma sig! Hur ser Er tidsplan ut för bröllopsdagen? Är rädd att jag missat något!

  • Katarina

    Jag hade först Stilfloristerna, men bytte till Blommor och blad uppe på garnison. Främst för att förenkla, festlokalen har ett sammarbete med Blommor och blad och kommer ta våra bordsdekorationer drifrån.
    Stilfloristerna är väldigt dutkiga, men jag har har insett att de är lite för moderna och nytänkande för min smak - hoppas bara jag blir nöjd med de nya!

  • Katarina

    Sandri87: vi har valt att inte ha någon särskild färg för vårt bröllop, vi har det väldigt klassiskt och stilrent- funderar dock på att ha något mer som dekoration, men har inte bestämt mig ännu. Behöver ju inte bestämma mig förrän i sista sekund liksom.... Vi får se!

    Är väldigt nöjd med kontakten med Livgrenadjärmässen, oerhört proffsigt men personligt- värt varenda öre!

  • Katarina

    I förrgår kom våra vigselprogram och festhäften från tryckeriet - fel datum på samtliga! PANIK!

    Som tur är har det nog löst sig rätt smidigt, men bridezilla tittade fram där en stund - 10 dagar kvar nu!

  • Katarina

    Vi hade en magisk dag!

    Här finns bilder:
    ceciliamoller.com/

    Bästa tipsen:
    - lägg inte för mycket tid på buketten - min blev inte alls som jag tänkt - men fin ändå och det var inte så viktigt.
    - Samma gäller tårta och cake toppern - hade letat i veckor efter den "perfekta" - ingen av gästerna som minns de idag och väl på plats brydde jag mig inte alls.
    - det går mindre tårta än väntat, vi fick fyra hela tårtor över
    - Försök slappna av, planera inte in i detalj utan låt vissa saker bara ske.
    - Ha bra personal - vi märkte inte ens att vår personal var där,. men vinglasen fylldes ändå på hela tiden.
    - Ha en bra toastmaster så att du kan lägga ner all kontroll när festen väl drar igång.
    - Snåla inte på vinet
    - Dansa mycket!!
    - Gå innan festen är över- man ska aldrig se en fest dö! Även om festen är i full gång och du inte vill lämna - gå ändå 20 min innan allt stängs ner - det gör minnet så mycket finare!

  • Katarina

    Jag köpte min brudbukett på Blommor o blad, tillsammans med en tärnbukett, en näbbbukett och tre corsager gick det på 2300 tror jag. Helt klart överkomligt!

Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014