• Katarina

    Linköpingsbröllop 2014

    Vi har struntat i något stritk tema. Första gången vi planerade bröllop, 2010, ett år efter förlovning (fick barn så vi sköt på det) så var jag tokig i färgtema.
    Den här gången har jag insett att jag inte kan fokusera så tokmycket på detaljerna som jag gjorde då. Det kan vara skönt att ha ett färgtema att "luta sig mot", men om det blir som det var för mig - att det skulle vara EXAKT rätt nyans på allt så går det överstyr.

    Den här gången kör vi på ledord i stället för tema (känns lite friare) - vår, klassiskt, vi.

    Vi går helt enkelt på vad vi gillar och inte gillar, sen kommer vi följa vissa ettkettsregler och andra bryter vi hej vilt!
    Vi kommer tex inte skicka ut inbjudan 6 veckor innan, utan mycket tidigare.
    Men vi kommer ha en relativt strikt bordsplacering.

    Jag tror man ska gå på magkänslan och vad man gillar, vill man ha rosa fluff - så ha det.
    Vill man ha svart klänning och röda converse - ha det.
    Det är (förhoppningsvis) en gång i livet man gifter sig - då ska man ha den fest man vill - och ha roligt på vägen dit.

    Så tänker jag!

    (även om jag vet att det säkert kommer slitas lite hår och suckas högt under tiden som är kvar till april)

  • Katarina

    Insåg att en mer utförlig presentation kanske skulle vara bra :)

    Gifter mig 12 april 2104
    Borgerlig vigsel på Ljungs slott
    Fest på Livgrenadjärmässen
    Frisör, naglar, fotograf och florist fixat och klart.

    Smin blir antagligen MUS eller Face, tårta kommer nog komma från Gyllen, blommor från Stilfloristerna.

    Det är galet hur jag redan nu har tankarna i april....är stressad över vilka bilar vi ska använda på bröllopsdagen - hahah dags att lugna sig lite!

  • Katarina

    Jag ska gå till min vanliga frisör Linda på Hårateljen. Känns tryggt, hon kan mitt hår och duktig. Hur vi ska färdas från vigsel till fest är planerat men ej bokat. Ring är bestämd, men ej inhandlad. Min största huvudvärk är vem/vilka vi ska ha som toastmasters.......vilket ju måste vara klart innan inbjudningarna går till tryck! Hur tänker ni där.

  • Katarina
    corne88 skrev 2013-08-21 07:45:17 följande:
    Dock har vi ett problem när det gäller bordsplaceringen. Min m2b har två pappor som han inte kan välja på, och resten av föräldrarna räknar med en traditionell bordplacering... Någon som har en ide?
    Två pappor? som i att hans föräldrar är skilda och hans mamma har en ny man som han även ser som sin pappa?
  • Katarina

    Om jag vore du skulle jag göra mitt bästa för att förtränga vad alla andra tycker, honörsbordet är ju till för "de närmaste". Vill ni placera båda papporna där så måste väl det gå att lösa?

    Finns det ingen "ensam" kvinna som ni ska placera vid honörsbordet som kan ha pappa nr.2 till bordet?

  • Katarina

    Konstigt. Det är i alla fall Alla vi barn i bullerbyn. Vi kommer troligtvis ha både in- och utgångsmusik på skiva, men vi har andra alternativ också. Min sambo är musiker, så hans band är tillfrågade att spela under vigseln, vilket kommer bli fantastiskt! Vi ska ha en kille som sköter ljudet som kan fadea musken om vi hinner fram tidigt är tanken, men vi får nog provgå några gånger med!

  • Katarina

    Åh jag tycker det är så svårt....man kan ju liksom inte uppleva allt en gång innan så man vet hur det blir. Sambon Vill ha all you need is love med Beatles som utgångsmusik.

  • Katarina

    Jag är ganska kräsen, mon sambo tusen gånger värre.... När jag föreslog en av de vanligare låtarna som brukar spelas på bröllop skrattade han bara. Nu är vi dock överenskommelse tre låtar, kanske bara har två av dem till slut. Trollens brudmarch är ju maffig! Helst skulle man ha tio violinister! Haha får gåshud!

Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014