Inlägg från: jenniferochaugust |Visa alla inlägg
  • jenniferochaugust

    BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor

    Hej!
    Det är så skönt, för jag har i princip helt spikat hur tärnorna ska se ut. Eller jag och jag, haha... De har såklart varit med och bestämt :) Vi har inget exakt färgtema, vi kör mer på ett pastell-tema. Det mesta kommer att gå i ljusa pasteller, typ rosa, lavendel, grönt och blått. Tärnorna kom överrens om att lavendel var den färg som passade bäst på dom. Vi beställde klänningar, i förra veckan kom de och så här ser de ut (det är dock jag som provar alla tre, så ingen passar...):



    Till klänningarna ska de ha skor som jag köpt, jag ska hämta dom på lördag. Jag valde skor med lite lägre klack eftersom det är en lång dag och alla har inte gått i höga klackar förr. Jag hoppas verkligen att de blir bra! Jag tror att dom kommer att passa fin till.



    För att matcha detta kommer tärnorna att ha små buketter med vita blommor, det kommer antagligen bli gerbera eller nejlikor. Vi får se vad floristen tycker! Men ungefär så här ska deras buketter se ut. Jag tycker om när det itne är perfekt, jag vill få till känslan att buketten är självplockad:



    Marsalkerna kommer antagligen att ha svarta kostymer, svarta skor, vita skjortor, ljusblå flugor, ljusblå näsdukar och corsage med vita blommor, samma sort som tärnorna har i sina buketter.

    Vad tror ni?

  • jenniferochaugust
    Grundell skrev 2013-05-15 12:25:47 följande:
    jenniferochaugust: Ser jättefint ut  Men jag hade nog valt lavendel iställer för ljusblått till marsalkerna. Tror det kan se konstigt ut om de har blått o tärnorna lavendel...eller??
    Nja, jag håller ju inte riktigt med :)
    Vi vill inte att alla ska ha samma färg så det blir så att tärnorna har klänningar i lavendel, marsalkerna flugor och näsdukar i ljusblå och jag och min kille kommer att ha ljusrosa. Jag kommer alltså att ha en bukett bestående av ljusrosa nejlikor och gerbera och han kommer att ha ljusrosa fluga och en ljusrosa gerbera som knappnålsblomma :)
    Jag TROR och HOPPAS att det blir fint i alla fall! Glada pasteller :)
  • jenniferochaugust

    RebeccaT skrev 2013-05-15 18:56:55 följande:Jenniferochaugust, Alla tre klänningarna var helt underbara:D var har du köpt dom? Hade gärna velat att min tärna skulle ha den mittersta. Vi har också lavendeltema men jag har inte hittat någon fin klänning än:( skicka gärna länken om dt är ok:)De är köpta från Dinobridal (Kina-sida) och jag är supernöjd! Och särskilt med den mittersta, den var verkligen superfin på min tärna. Romantisk och passar nog de flesta kroppstyper. De är måttbeställda och kom drygt 3 veckor efter att jag lagt min beställning. Med frakt kostade de ca 800 kronor styck.Här är länken till klänningen: www.dinobridal.com/discount-store-comfortable-one-straps-with-flowers-wrinkles-chiffon-knee-length-maid-of-honor-dress-at-wedding-2012bmd014-p-3628.htmlEtt tips är att inte dra åt måttbandet för hårt när du mäter, de syr verkligen upp exakt och det är bättre att ha lite större än för litet :)    

  • jenniferochaugust

    Jag har ändrat mig angående valet av skor till tärnorna och jag har äben ändrat mig angående färgen på marsalkernas flugor, det blir lavendel.

    Så här kommer tärnorna se ut nu:





    Marsalkerna kommer att ha en fluga i färgen lavendel, vit bröstnäsduk, corsage vit gerbera, svart kostym, vit skjorta och svarta skor.





    Så skönt att ha det klart för sig! Brudföljet är ju en viktig del av bröllopet såklart :)
  • jenniferochaugust
    RebeccaT skrev 2013-05-23 10:43:16 följande:
    Supersnyggt jenniferochaugust!!!! Min tärna kommer ha samma klänning som din ju, men ett par vita skor med vit och lavendellila bukett:) bestman ska ha vit och silvrig väst precis som bg:) Sen ska dom ha en vit och en lavendellila blomma i bröstfickan:)
    Men tack! Vi har bra smak, du och jag haha!
    En av klänningarna jag beställde passade ju inte min tärna (den var inte så snygg i modellen heller) så jag har fått beställa en ny. Då beställde jag den där modellen till henne också, men med två axelband och inget veck i kjolen fram... Hoppas hoppas det blir bra! Den kändes så bra sydd och rejäl! Hoppas de kan göra den lika fin en gång till :)
    Lavendel är verkligen en fin färg! Det låter jättefint som du har tänkt! Posta gärna bild när den kommer :) Skulle vara kul att se :)
  • jenniferochaugust
    FrökenW skrev 2013-05-23 15:48:21 följande:
    Tycker det är snyggt med tärnor i samma färg men lite olika stylade, speciellt om det är lite fler. Många sidor (kanske speciellt amerikanska) har mängder av modeller i sorterade på färg, ska vara tärna åt en väninna i höst och vi fick instruktioner om att välja vad vi ville i färgen appel på davidsbridal.com Valfria svarta skor och i princip vilka smycken vi vill till det. Själv hade jag tänkt köpa den här, i rött då: 



    Syns att vi hör ihop, men alla får en klänning de passsar och trivs i och det ser lite lagom ostylat ut. 


    Precis så tycker jag också! Dessutom är det svårt att hitta klänningar som passar flera olika tjejers kroppar. Mina tärnor tex har väldigt olika kroppar :) Så de fick bestämme precis vilka klänningar de ville i färgen lavendel... :)
  • jenniferochaugust

    Här är jag och mina fina tärnor den 31/8. Klänningar i lavendel beställda från Dinobridals.com :)
    Världens finaste tjejer!


Svar på tråden BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor