Inlägg från: Larssonmaria86 |Visa alla inlägg
  • Larssonmaria86

    BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor

    Ett av mina stora "bekymmer" med bröllopsplaneringen är tärnklännignarna. Vi ska ha tre tärnor och vi kommer betala klänningarna till dem, att vi gör detta beror främst på att jag vill ha sista ordet gällande vilken klänning dem ska ha samt blir det deras present för att dem ställer upp för oss :) Men naturligtvis är dem involverade och får ha åsikter (turligt nog har alla ungefär samma kroppstyp).
     
    Men både jag och mina tärnor tycker det är svårt att hitta inspiration så tänkte jag kunde skapa en tråd med bara massa bilder på tärnklänningar :) Vill gärna ha bilder från er stora dag med era tärnor men även vi som inte haft vår stora dag än utan bara är i planeringsstadiet :D

  • Svar på tråden BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor
  • Larssonmaria86

    Vad fina klänningar ni ska ha!
    NBFN: Var ska du köpa den? Två av mina tärnor vill absolut ha axelbandslöst medan den tredje vill ha axelband så hon kan ha bh. Funderar på att beställa samma klänning till dem men dem får själv bestämma hur dem vill göra med axelband och ärmar :)

  • Larssonmaria86

    Vad kul att tråden blev så uppskattad :) Har hängt på bt ett tag och kändes att detta saknades..
    2barnsmor och karamell: Vad kul! Då måste ni lägga ut bilder sen på hur dem blev, är nämligen lite osäker på just färgen :)

  • Larssonmaria86

    67d: Tyvärr fungerar inte din länk.. Kan du prova och lägga in den igen? Jag har inte ens haft tanken på att beställa från Halens eller liknande men det var ju en bra idé :)

  • Larssonmaria86

    Karamell: Va?! Hur kunde du få så mycket? Dem räknar väl i procent på hur mycket man har handlat? Hur stor blev din köpesumma?
    Förresten vill du lägga in en bild på klänningarna för vill gärna se hur färgen champagne ser ut :)

  • Larssonmaria86

    Efter otroligt mycket om och men så är äntligen tärnklänningarna bestämda! Det blev att alla tre ska ha olika klänningar men alla är långa, i ungefär samma tyg och i ljusa färger (ljusblå, ljuslila och ljusaprikos).

    Denna är från Nelly.se



     Dessa två är från DinoBridals.com



    Men som sagt inte i dessa färgerna! Ska bli spännande när vi får dem från Dino, den från Nelly har vi redan fått och den satt perfekt och var jättefin :)
Svar på tråden BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor