• dellelgarin

    Nej till att vara Toastmaster då respektive ej är bjuden.

    Vi har iallafall räknat med att alla kan tänkas ta med sig någon, och har namngett alla etablerade par vid inbjudan men skulle itne säga nej till någon som vill ta med sig någon som är "ny"..

    Jag förstår inte alls hur brudparet tänker i detta fallet faktiskt, men vi är ju olika och det som är självklart för mig är uppenbarligen inte det för andra. Om din kille tycker det känns fel så är det troligtvis det ocå.. det hade ju varit en fin gest mot honom att bjuda dig så de fick chansen att lära känna sig bättre, till oss är alla alltid välkomna lixom, sådan känsla vill vi ha på vårat bröllop =)

  • dellelgarin
    yavanna81 skrev 2013-04-12 10:50:23 följande:

    Utan att lägga mig i just den här frågan så vill jag bara säga att jag tycker inte alls det är jättesjälvklart att bjuda med partners på bröllop om man nästan inte känner dem och inte har så mycket kontakt i vardagen. Skulle hellre bli bjuden utan partner än inte bjuden alls och är det folk som inte umgås med min man ser jag inte varför han borde bli bjuden.


    För dig är det inte självklart för mig är det det, som vuxen skulle man väl aldrig fåför sig att bara bjuda ena delen av ett par, det är i min värld otrevligt och jag är glad att jag inte verkar känna en enda människa som skulle få för sig att bjuda på det sättet, och vem går på en sådan bjudning? Om folk medvetet väljer bort dej jag älskar skulle jag nog fundera på vad för typ av relation jag har med brudparet..
Svar på tråden Nej till att vara Toastmaster då respektive ej är bjuden.