• a ring on my finger

    Skånebröllop 2014

    Efter att ett tag ha varit med i en grupp som heter Skånebrudar 2013 tyckte jag nu det var dags att starta en för 2014 istället eftersom vi bestämt oss för att vänta ett år med vårat bröllop.

    Är det möjligtvis fler från Skåne som planerar bröllop 2014 eller kanske någon som planerar bröllop i Skåne trots att ni bor någon annanstans?

    Vårt bröllop kommer att vara i Helsingborgstrakten och just nu lutar det åt att festen kommer hållas på H55. Var cermonin ska vara har vi dock inte alls bestämt än.

    Vem är ni?
    Var bor ni?
    Var ska ni ha ert bröllop?
    Hur ska ni ha ert bröllop?
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

    osv...        

  • Svar på tråden Skånebröllop 2014
  • Marie Malmö

    Håller med Förälskade och Larssonmaria86! Fantastiskt service och jättetrevliga ägare, min blivande man tvekade inte att hyra sin frack där!

  • Förälskade

    Larssonmaria86, det måste vi verkligen ha gjort! Kommer även hyra kläderna till min son där samt västarna och kravatterna till marskalkarna. Om det bara vore lika lätt att fixa klänningarna till mina tärnor. Vart har/ska ni köpa till era? Funderar på om jag ska köpa eller sy.

  • Larssonmaria86

    Ja tärnklänningarna har varit ett stort problem för mig med, har tre olika tärnor och alla i olika storlekar (vill då inte att dem ska ha samma klänning för alla kommer inte se bra ut i den). Så tärnorna har själva fått välja klänningar som dem passar i men mina krav var att dem skulle vara långa och i ljusa färger. Den ena tärnan har redan köpt sin klänning och det blev en från Nelly.com (jättefin)! Dem andra två ska beställa från Dinobridals.com och de ska vi göra nu i veckan :)

    Tyckte när vi kollade runt i bröllopsbutiker i Malmö så var alla klänningar så dyra, över 2 000 kr och då jag ska betala dem var jag inte så sugen på det priset :P
    Hade jag kunnat sy hade jag nog absolut gjort det, då blir dem ju precis som man vill och kan se till att den passar tärnan perfekt :)

  • Förälskade

    Ja, mina två tärnor är olika oxå, den ena är kort och smal medans den andra är lång och kraftig, tänkte A-linje formade klänningar som är hel långa. Beror på hur stressen blir för min ena tärna ska försöka gå ner i vikt. Så jag får ta och sy upp iaf den ena strax innan bröllopet.

  • a ring on my finger
    Elin2014 skrev 2014-05-15 08:54:19 följande:

    Någon som har tips på en manlig solist i Helsingborgstrakten?


    Där var en superduktig kille som sjöng op bröllopsmässan i Helsingborg. Har dock inget namn men det går kanske att söka efter.
  • a ring on my finger

    Hur långt har alla kommit? Någon redan har hunnit gifta sig kanske?
    Våra inbjudan landade hos gästerna igår så nu är det liksom på riktigt!

    Vigselförättaren är bokad och klar (vi fick den vi ville ha!) och hindersprävningen har kommit tillbaka och tack och lova är vi inte syskon

    Vi ska kolla festlokalen igen nästa vecka och även provsmaka menyn inom kort.
    Det mesta börjar falla på plats men det är en hel del smådetaljer kvar.

  • Caledonia

    Vi gifter oss om två veckor. Det mesta är på plats, nu är det bara en massa småplock kvar (som dock tar tid!). Är lite smått stressad ;)

  • a ring on my finger
    Caledonia skrev 2014-05-17 17:07:03 följande:

    Vi gifter oss om två veckor. Det mesta är på plats, nu är det bara en massa småplock kvar (som dock tar tid!). Är lite smått stressad ;)


    Åh, så nära! Spännande
    Vi har två månader kvar och jag pendlar mellan att känna att allt är under kontroll till att jag inte alls har koll på läget.
Svar på tråden Skånebröllop 2014