Inlägg från: xanthine |Visa alla inlägg
  • xanthine

    Tävla och vinn kryssningsfest för tjejgänget

    För något år sedan blev jag och mitt ex bjudna på en fest på nyår. Jag hade redan köpt en svart klänning som jag såg fram emot att ha, när vi fick veta att det skulle vara 80-tals tema. Min klänning var så långt ifrån 80-tal man kunde komma. Fyndade en klänning på Tradera istället som såg lite puffig ut och som ändå var festlig. Dock tyckte jag det var så tråkigt att jag inte kunde ha klänningen jag tänkt mig.

    Jag går alltid all in när det är tema. Så jag köpte en blond pudelrocksperuk typ (ja ni ser ju hur det ser ut).

    Klänningen från Tradera gick sönder redan hemma, men min svärmor sydde ihop den. Dessutom var puffigheten enorm, mycket mer än jag tänkt mig... Så klänningen var överallt :-P Och väl på festen lossnade axelbandet på ena sidan, så som ni ser på bilden så hänger klänningen ner lite vid ena sidan av bysten.

    Summan av denna kväll var att jag blev ganska otaggad och vi pös hem strax efter midnatt....



     
  • xanthine

    Vy flyttade till ny ort i höstas. Vi har två vänner här sen innan. I övrigt bor våra vänner utspridda i hela landet. Vi bestämde oss för att köra inflyttningsfest lagom till halloween så alla kunde klä ut sig. Det var supermånga som var på, trots att de skulle behöva åka en bra bit. Så jag och fästmannen gick all in och köpte dekorationer och fixade hemma i veckan innan festen.

    Hur slutade det?! Ja vi var supersnygga som Lady Gaga och Stålmannen tillsammans med våra två vänner som bor här i stan. ALLA andra bangade ur. Vi drack lite vin och hade det klart trevligt. Men det kändes inte riktigt som en inflyttningsfest....



    Hmm, varje gång det blir misslyckade fester i mitt liv så har maskerad varit inblandat på ett eller annat sätt... Jag börjar se ett sammanhang...
     
Svar på tråden Tävla och vinn kryssningsfest för tjejgänget