• PiaB

    Han vill ha sex hela tiden.

    Jag tror som med allt annat i ett förhållande, kommunikation!


    Jag och min blivande man är oerhört fysiska, vi får aldrig nog av att ta på varandra. Vi rör nästan alltid varandra så fort vi får chansen. Går hand i hand eller sitter nära. Eller som vi säger, sitter mittemot och fånstirrar på varandra :)


     


    Det leder, iallafall för oss, till att vi är extremt fysiskt attraherade av varandra också. Utan att bli alltför privat, så fungerar det väldigt bra även i sängen. MEN om den ena inte känner för det så säger vi det. Jag, eller han, kan säga att idag orkar jag inget mer än att sova, och så somnar vi i varandras armar istället, inget som helst konstigt.


     


    Skulle vi däremot inte prata om det, eller bara säga nej utan förklaring tror jag vi skulle få problem. Nu vet jag att det inte är så att han inte vill ha mig, utan han är helt enkelt trött och behöver sova.


     


    Vi pratar om sex som om allt annat. Vad vi gillar och inte gillar, eller vad vi skulle vilja pröva. För mig är den fysiska kontakten A och O. Mitt förra äktenskap var stendött vad gäller närhet. Och då blir det väldigt konstigt att plötsligt ha sex efter att inte ha rört varandra på länge. Bara för att den ena får lust liksom.


     


    Jag håller med passionsblomman, han borde kanske fundera på vad som får dig på humör. Och om det verkligen är nödvändigt att ha sex varje dag om inte båda vill. Själv tycker jag att de bästa gångerna är när det gått några dagar emellan. Kanske något att tänka på också. För oss funkar det att längta, men det behöver ju inte funka för alla.


Svar på tråden Han vill ha sex hela tiden.