Inlägg från: Anonym (\\\"normal\\\" m) |Visa alla inlägg
  • Anonym (\\\"normal\\\" m)

    Han vill ha sex hela tiden.

    Jag vill gärna tillägga en åsikt här:


    Sex blir lätt för allvarligt, tror jag. Sex får absolut inte bli tvång, men det GÅR att ha sex med sin partner fast man kanske inte själv har lust just då. Du som har en som vill ofta - pröva någon gång att ha sex i alla fall fast du inte har lust! Du kanske blir överraskad över hur bra det ändå kan vara. Jag förutsätter förstås att det finns en generös inställning från båda hållen. Mannen ska kunna ta ett nej utan att bli sur, självklart. Sex är skönt, men det är trots allt inte mer än sex, och bör inte förstoras upp.
    Men om det börjar handla om sex varannan vecka och liknande, kanske man ska ta hjälp. Då tror jag att man missar ett bra tillfälle till fysisk närhet, som för du och din partner närmare varandra.
    Du som är kvinna : fråga din man vad sex betyder för honom, alltså även rent psykologiskt!
    Du som är man: lär dig att ta ett nej utan att bli sur. Säg glatt: då tar vi det en annan kväll istället! Om du får nej väldigt ofta: fråga din kvinna vad anledningen är.
    Du som ovan skriver att man ska fundera på relationen när paret inte kommer överens om sex - alldeles för liten anledning. Det är att ge upp alldeles för lättvindigt. Det är helt naturligt att olikheter uppstår även i detta avseende.


     


     

Svar på tråden Han vill ha sex hela tiden.