Inlägg från: FruForsmark |Visa alla inlägg
  • FruForsmark

    Nattamat/vickning?

    Vi hade inte vickning då vi hade brudskål med snittar, förrätt, varmrätt, efterrätt och tårta. Det hade blivit för mycket heltenkelt plus att vi hade festen till kl 02,00 och inte senare. Så det är viktigta att gå ingenom hur mycket mat som kommer bjudas och hur läbge man ber'knar festen att hålla igång. Annars tycker jag varmkorv och pucko är det optimala vickningsmaten :)

  • FruForsmark
    Chicita skrev 2013-04-08 10:10:54 följande:
    Tja men om du tänker såhär istället:
    Det är många som tipsar om varmkorv - kan det vara så att det är många (kanske till och med de flesta) gästerna som skulle föredra varmkorv?
    Det är en hel del som säger att dom inte ska ha /alternativt inte behövde vickning på natten - kanske man inte behöver lägga så mycket energi på vickning, det verkar ju inte som att folk är så intresserade av det?

    Med andra ord... Det ultimata kanske är att ställa fram ett storpack bullens varmkorv (uppvärmd i burken) och ett paket kovbröd med tillbehör på ett bord, och sen ställa fram en korg med bröd och ett par fat med pålägg och en kaffe (+ tevatten) termos?
    Då kan dom som är riktigt hungriga och gillar korv få ta en sån. Och dom andra kan bre sig en macka...
    Inget som tar massa tid att förbereda och det verkar ju uppskattas av gästerna om man läser kommentarer från alla som har gift sig redan Flört

    Från vår sida så var det helt onödigt med något mer efter tårtan. Middagen drog ut på tiden mer än vi tänkt, så tårtan blev ju serverad senare än tänkt också... Vilket ju gjorde att gästerna redan var proppmätta och inte alls ville ha något mer ätbart...

    Det är ingen som tipsar om saker här inne för att vara elak i alla fall...
Svar på tråden Nattamat/vickning?