• Asmar

    jag får ett trailer trash bröllop

    Jag har läst tråden och blev INTE alls förvirrad över det någon skrivit. Ta det lugnt och tänk på att det är svårt att tolka det som skrivs och läses, vi är olika, skriver olika och tolkar olika.

    Ta istället hand om varandra och bidra med förslag, råd eller vad det än är du uppfattar personen frågar efter. känner du är det är gnälligt och inte orkar med det så gå vidare, det är just du som bestämmer över ditt agerande.

    Antingen ta emot eller förkasta det som skrivs men ställ inte krav på hur andra ska skriva - det är väl ingens jobb att göra det, eller?

  • Asmar
    mirre01 skrev 2013-03-27 14:21:54 följande:


    vi har vita underduka sedan cerisa löpare som skall ligga på bordets kort sida tvärs över här är en provdukning på det vi har dock känns de naket då vi ej kommer duka med tallrikar nu utan plastglasen enbart på bordet vill alltså fylla ut bordet med mer dekoration & pimpa så glasen kanske syns mindre 
    Mirre01, tycker din dukning ser enkel och fin ut, och som Daniiel säger, det går att fylla med annat som namn skylt, häfte osv... det kommer säkert bli jätte fint. Använd fantasin :)
  • Asmar
    Pillan skrev 2013-03-27 19:41:43 följande:
    Ett litet tips utan att ha läst för mycket här i tråden men det finns ofta porslin att hyra rätt billigt. Vi tänkte göra det först men så visade det sig att det ingår i hyran... Värt att kolla!
    Tänkte samma sak, de där färgglada muggarna kostar en hel del och sen får man nog inte mycket för de om man ska sälja de i andra hand. Westmans som hyr artiklar hyr sitt porslin för 2.75 kr styck. sen kostar ju det en del om det skulle gå sönder men det händer väl inte ofta...
Svar på tråden jag får ett trailer trash bröllop