• Margaux

    Visa din brudklänning i spets!

    Här är min:



     
  • Margaux
    stormhelen skrev 2013-03-12 00:08:11 följande:

    WOW!


    Guuuud, vilken vacker klänning. Du ser ut som en grekiskguddina i den (även klänningsmodellen inte är "grekisk"), så får man lite den där känslan av vacker, gudomlig, stilfull och sommrigt.


    Jätte fint!


    Tack! Det bästa var nästan att den var så bekväm.... Lätt och följsam! Så det var en jättebekväm heldagsklänning!
     
  • Margaux
    Camilla01 skrev 2013-03-13 18:11:29 följande:
    Vilken snygg kläning var har du köpt den?
    Tack! Davids Bridal i USA kostade typ 5000 med frakt och tull.
  • Margaux

    miamibeat skrev 2013-03-14 12:35:48 följande: Margaux skrev 2013-03-11 22:34:45 följande: Och lite bak:  Åh, vad roligt med en annan brud som har samma klänning som jag! :) Köpte min i somras på David's Bridal och längtar tills i juli när det är dags.Du var verkligen jättefin i din klänning! Köpte du den i vit/ivory eller ivory/champagne?Tycker det är roligt att kolla på DBs hemsida också där brudar laddat upp sina egna bilder av klänningen. Verkligen kul hur olika samma klänning kan se ut på olika personer med olika kroppsbyggnad och styling. :)Den ser ganska annorlunda ut på dig som är lite mer kurvig. Min mamma vägrade ta in min  mera. Hon tillhör de som menar att man "måste kunna röra sig i kläderna" så min blev nog inte helt så tajt som jag hade önskat! Sitter jättefint på dig!! Min är Ivory/Champagne och det ser din ut att vara också...?Vi gifte oss i september så jag sydde upp en sidenjacka i champagnefärg som vi hade när vi var ute. Blev jättefint till! Lycka till på er stora dag! Bra val av klänning!

  • Margaux

    Oj så konstig citering det blev.... Hoppas du kan läsa ändå!

  • Margaux
    miamibeat skrev 2013-03-15 09:32:20 följande:
    Karamell & Stormhelen: Tack, vad snälla ni är! Tror det kommer bli riktigt bra med rätt hår och accessoarer. :)

    Margaux: Yep, min är också i ivory/champagne. Tyckte först att den såg alldeles för mörk ut på hängaren, men när jag väl fick på mig den var den verkligen jättefin! Såg inte så blek ut i den som jag gjort när jag provat en del ljusare klänningar heller.

    Gjorde du något annat med din klänning än att sy in den lite? Jag har varit hos en sömmerska för att sy in kupor och fixa en upphängnings-anordning för släpet. Ska dit om ett par dar och hämta den, hoppas det blir bra! 

    Nu blir det lite off topic, men vart gifte du dig någonstans? Fantastisk utsikt! :) 
    Vi gifte oss på toppen av Holmenkollen i Oslo. En lördag i september och hade så hilma tur med vädret att det går inte att beskriva. Vi hade även brunch på söndagen och då var det storm, spöregn och dimma.......

    Vi satte in en ögla på insidan så att man kunde lyfta släpet. Jag använde en sån där bh i silikon som man klistrar på. Funkade bra! Tror de kallas Freebra.

     
  • Margaux
    Pandy skrev 2013-03-20 16:19:45 följande:
    Margaux, får jag fråga dig: Hur tyckte du det funkade med släpet på din klänning? Jag är väldigt sugen på något liknande som din klänning. Den är väldigt vacker!! Vad jag förstår gifte ni er utomhus? Det ska vi också göra och festen är i en festlokal som är omgjord från en lada. Golvet är i tegel... Så släp är väl inte helt optimalt. Men ett litet släp är ju så himla fint. Är det chapel-släp på din klänning som det står på hemsidan Davids bridal, eller har du gjort ändringar? Tack om du vill svara! :))
    Det är inte så väldigt långt släp.... Det kallas kanske Chapel train? Kommer inte helt ihåg...
    Vi  tog ganska mycket bilder ute och då lyfte jag klänningen, inne var det inga problem. Jag fastnade i en tröskel en gång och klänningen behövde laga en lite reva efter det, där och då brydde jag mig inte alls, det var sent på kvällen. Tegel är ju relativt slätt så det tror jag inte du fastnar i så lätt...... Den är helfodrad så du fastnar inte i själva spetsen.

    Så här "stor" är klänningen:


     
  • Margaux
    miamibeat skrev 2013-03-23 16:03:25 följande:
    Jag tar mig friheten att svara på det här jag också, då vi också ska gifta oss utomhus och jag kommer ha likadan klänning som Margaux hade. :)

    Jag har löste det så att jag har fått en upphängning fixad hos sömmerska, och kommer "hänga upp" släpet efter vigseln och fotograferingen. Det var väldigt enkelt, bara separata öglor och knappar i underklänningen och spetslagret.


    Det blev ju jättebra!
Svar på tråden Visa din brudklänning i spets!