• miamibeat

    Visa din brudklänning i spets!

    Margaux skrev 2013-03-11 22:34:45 följande:
    Och lite bak:

     


    Åh, vad roligt med en annan brud som har samma klänning som jag! :) Köpte min i somras på David's Bridal och längtar tills i juli när det är dags.

    Du var verkligen jättefin i din klänning! Köpte du den i vit/ivory eller ivory/champagne?

    Tycker det är roligt att kolla på DBs hemsida också där brudar laddat upp sina egna bilder av klänningen. Verkligen kul hur olika samma klänning kan se ut på olika personer med olika kroppsbyggnad och styling. :)

  • miamibeat
    Karamell & Stormhelen: Tack, vad snälla ni är! Tror det kommer bli riktigt bra med rätt hår och accessoarer. :)

    Margaux: Yep, min är också i ivory/champagne. Tyckte först att den såg alldeles för mörk ut på hängaren, men när jag väl fick på mig den var den verkligen jättefin! Såg inte så blek ut i den som jag gjort när jag provat en del ljusare klänningar heller.

    Gjorde du något annat med din klänning än att sy in den lite? Jag har varit hos en sömmerska för att sy in kupor och fixa en upphängnings-anordning för släpet. Ska dit om ett par dar och hämta den, hoppas det blir bra! 

    Nu blir det lite off topic, men vart gifte du dig någonstans? Fantastisk utsikt! :) 
  • miamibeat
    Pandy skrev 2013-03-20 16:19:45 följande:
    Margaux, får jag fråga dig: Hur tyckte du det funkade med släpet på din klänning? Jag är väldigt sugen på något liknande som din klänning. Den är väldigt vacker!! Vad jag förstår gifte ni er utomhus? Det ska vi också göra och festen är i en festlokal som är omgjord från en lada. Golvet är i tegel... Så släp är väl inte helt optimalt. Men ett litet släp är ju så himla fint. Är det chapel-släp på din klänning som det står på hemsidan Davids bridal, eller har du gjort ändringar? Tack om du vill svara! :))
    Jag tar mig friheten att svara på det här jag också, då vi också ska gifta oss utomhus och jag kommer ha likadan klänning som Margaux hade. :)

    Jag har löste det så att jag har fått en upphängning fixad hos sömmerska, och kommer "hänga upp" släpet efter vigseln och fotograferingen. Det var väldigt enkelt, bara separata öglor och knappar i underklänningen och spetslagret.

Svar på tråden Visa din brudklänning i spets!