• Pandy

    Visa din brudklänning i spets!

    Åh! Jag är också inne på spets. Men har inte hittat rätt än. Hoppas egentligen på att hitta en begagnad. Min klänningsbudget ligger på ca 4000 kr så det är lite svårt att hitta en ny för det priset. Om jag inte skulle beställa en den Kina och det kanske är en idé.... Svårt! Jag vill inte betala så mycket för en klänning som jag har en gång. Men samtidigt måste det kännas rätt. Så om jag inte hittar någon i "rätt" prisklass får jag revidera min budget.

  • Pandy

    Vanessa 83: Ja, du har nog rätt. Det svåra är att hitta DEN klänningen på begagnat-marknaden... Och hur länge kan man ha is i magen..? Måste man till slut köpa ny så kan det ju bli för sent. Förstått att vissa behöver upp till sex månader för leverans. :P

  • Pandy

    Margaux, får jag fråga dig: Hur tyckte du det funkade med släpet på din klänning? Jag är väldigt sugen på något liknande som din klänning. Den är väldigt vacker!! Vad jag förstår gifte ni er utomhus? Det ska vi också göra och festen är i en festlokal som är omgjord från en lada. Golvet är i tegel... Så släp är väl inte helt optimalt. Men ett litet släp är ju så himla fint. Är det chapel-släp på din klänning som det står på hemsidan Davids bridal, eller har du gjort ändringar? Tack om du vill svara! :))

  • Pandy

    Margaux: Tack för ditt svar. Då känner jag mig lugn i att det nog är en ok längd för släp även för mig. Egentligen gör det mig inte jättemycket om klänningen slits lite. Det är mer att det ska vara bekvämt och gå att dansa hela natten i. :) Vilken fantastisk bild på er och med den superfina klänningen. Den är så elegant och helt i min smak! Passade ju fint med mannens ljusgrå kostym också. Jättefint!

  • Pandy

     Sofiedh skrev 2013-03-22 19:12:06 följande: Beställde denna från Kina.Ooooh så vacker! Vilka beställde du ifrån?

  • Pandy

    Flixon skrev 2013-03-23 00:47:42 följande:Och som vanligt blev det fel knapp...Nytt försök då! :)   Å så vacker! Den sitter ju jättefint och du passar väldigt bra i den! Å vad roligt!

  • Pandy

    miamibeat skrev 2013-03-23 16:03:25 följande: Pandy skrev 2013-03-20 16:19:45 följande: Margaux, får jag fråga dig: Hur tyckte du det funkade med släpet på din klänning? Jag är väldigt sugen på något liknande som din klänning. Den är väldigt vacker!! Vad jag förstår gifte ni er utomhus? Det ska vi också göra och festen är i en festlokal som är omgjord från en lada. Golvet är i tegel... Så släp är väl inte helt optimalt. Men ett litet släp är ju så himla fint. Är det chapel-släp på din klänning som det står på hemsidan Davids bridal, eller har du gjort ändringar? Tack om du vill svara! :)) Jag tar mig friheten att svara på det här jag också, då vi också ska gifta oss utomhus och jag kommer ha likadan klänning som Margaux hade. :)Jag har löste det så att jag har fått en upphängning fixad hos sömmerska, och kommer "hänga upp" släpet efter vigseln och fotograferingen. Det var väldigt enkelt, bara separata öglor och knappar i underklänningen och spetslagret.Å så fint det blev med upphängningen bak! Konstigt nog hade jag inte tänkt på det alls! Klänningen är verkligen hur fin som helst och sitter supervackert på dig!

  • Pandy

    Pyttis: Wow vilken fin klänning! Så jäkla duktig du är på att sy!! Spetsen är jättefin!

Svar på tråden Visa din brudklänning i spets!