Inlägg från: jeanettejohansson |Visa alla inlägg
  • jeanettejohansson

    När den andra inte vill, hur hittar man en annan väg?

    Prova först med att vara sambos ett år. Ni kanske inte alls passar ihop när det kommer till ekonomi, tvätt, uppfostran av hans barn osv. Det kan vara MYCKET påfrestande att ha "någon annans" barn i "sitt" hem, städa efter dom, betala för dem och laga mat till dem och samtidigt inte kunna fostra dem. Samtidigt så kan det vara jobbigt att träffa exet mer, höra din nuvarande prata med henne i telefon osv.


    Du måste nog dessutom lära dig att se hans förra relation på ett annat sätt. Han älskade henne massvis, han ville skaffa barn och gifte sig med henne! Hans livs finaste ögonblick skedde med henne, när hans barn föddes.


    Hon var den mest betydelsefulla och underbaraste kvinnan i hans liv DÅ. Du är den kvinnan NU, och ni skapar en ny framtid ihop! Du måste sluta se honne som en konkurent och tävla med henne. Hon har ett nytt liv och det har han också.


    När ni har bott ihop ett par år så kanske han vill gifta sig o få barn ihop med dig.

  • jeanettejohansson

    Hans barn är hans största lycka. Skulle du vilja att dina föräldrar sårade dig/valde bort dig för en ny partner som föräldern inte ens bodde ihop med? Om du bad honom välja mellan kontakt med sitt ex o barnen och dig så skulle du bli bort vald, troligtvis.


    Vill du leva med en man som har två barn så får du nöja dig med att alltid komma som nummer tre. Om han inte vill gifta sig och skaffa fler barn så måste du dessutom förlika dig med att hans finaste stunder var med henne (när barnen föddes). Barnen kommer ALLTID först! Och om du tänker efter så skulle du nog inte vilja ha en man som INTE prioriterar sina barn högst. Jag skriver inte detta för att vara elak, jag bodde tidigare med en man med en dotter sen innan så jag vet att det är svårt. Jag hade mycket jag brottades med i mitt huvud då ;)


    Vill du komma som nummer ett, vara den enda kvinnan i en mans liv, så får du hitta någon ny. Vill du ha en man som upplever allt för för första gången med dig och vill du ha en kärnfamilj så får du skaffa någon ny. Jag ville vara den enda och den första riktiga kärleken för min man, därför valde jag en man utan bagage :) Alla väljer vi våra relationer :)


     


    Lycka till i din jakt efter mannen i ditt liv :)

Svar på tråden När den andra inte vill, hur hittar man en annan väg?