Inlägg från: Sandra380 |Visa alla inlägg
  • Sandra380

    Gravid!

    Anonym skrev 2013-03-04 19:29:25 följande:
    Tror ni man kommer i denna klänning om man är gravid i v. 20 på bröllopet? Googla Lou lou lb26 Evigt tacksam om ngn tog sig tid till att tipsa
    Beror ju helt på hur stor du blir runt magen. Jag var nästan mindre i v20 än vad jag var innan jag plussade och sen var jag platt ända in i v 30 men det är ju inte så vanligt. 
  • Sandra380
    Anonym skrev 2013-03-08 17:20:43 följande:
    Förstår om du inte vill svara men får man fråga varför det var så med dig? (Kan INGENTING om sådant här & jag kmr vara gravid på mitt bröllop så vill ha all info jag kan få nämligen) 
    Gahh vilket dilemma... Man kommer ju tyå inte våga köpa klänning fören 1 vecka innan bröllopet? Eller ska man köpa en och hoppas att en sömmerska kan fixa till den? :) Tips mottages gärna!  
    Självklart ska du fråga men tyvärr har jag inga egentliga svar. Lilla prinsessan höll vikt och storlek som hon skulle enligt BM och det var aldrig något prat om tillväxt UL eller så. När hon föddes var hon en vecka överburen och mådde hur fint som helst. Hon var liten, det var hon men absolut inget som någon var orolig över. Förklaringen till att jag var så liten ligger nog i att hon låg väldigt långt bak i ryggen. 
    Nu vet ju inte jag vad ni har för tema men det finns ju massa fina klänningar som går att ha trots gravmage :) Kanske en sådan som är tajt över brösten men väldigt "flygig" i övrigt, lite grekisk gudinna eller så tänker jag :) 


    Här är jag i v. 25 och inte blev jag så mycket större senare. Magen kom så man uppfattade att jag var gravis i v.36.
     
Svar på tråden Gravid!