• Fru Polack

    Jag är värdelös på att få till bild. Kan ni kolla i mitt galleri om min klänning ser ok ut? Gifter mig om 2 veckor och fick höra av min syster att jag ser ut som en tunna i den igår.

  • Fru Polack

    Lindlund skrev 2013-07-05 16:56:45 följande: Fru Polack skrev 2013-07-05 16:53:47 följande: Jag är värdelös på att få till bild. Kan ni kolla i mitt galleri om min klänning ser ok ut? Gifter mig om 2 veckor och fick höra av min syster att jag ser ut som en tunna i den igår. Jag kan inte se dina bilder... :(Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar därKolla igen! Har ändrat inställningar.

  • Fru Polack

    GHAAAA!!!! VARFÖR får jag inte upp bild här? Snälla kan ni kika i mitt galleri om jag ser ut som en tunna i min klänning? Min syrra tycker det. Stl 46-48

  • Fru Polack

    Nu har jag klänning&%## som profilbild. Ser jag ut som en tunna i den?

  • Fru Polack
    Chicita skrev 2013-07-11 19:46:52 följande:
    Din syster behöver glasögon Tungan ute

    Inte bästa bilden kanske. Men på sin höjd kanske du skulle behöva något som slätar ut lite under (typ "hålla in fläsket underklänning" men kanske inte så stark - för tjock är du absolut inte)
    Jag tycker nästan att klänningen ser för stor ut eftersom den veckar sig som den gör. Så min tanke om något utslätande är mest för att hindra klänningen från att "haka upp sig" 
    Vad SKÖNT att höra!!!!!!! Tack!
  • Fru Polack

    Bild framifrån på klänningen. Ska ändra urringningen genom att tunna av axelbanden så att det blir mer sweetheartaktigt.


Svar på tråden Bildtråd - "Mulliga" brudar