• Marleo

    Vad anses om bröllop med kuvertavgift?

    Jag gillar kuvertavgift när jag blir bjuden för det gör det hela mycket enklare för mig. Jag slipper helt enkelt hela den där presentvåndan jag kan drabbas av.

    Så istället för att lägga 250-300:- på en present till brudparet så betalar jag hellre min egen mat och firar dom. (Är det familj eller bästis så lägger jag oftast mer på en present)

    Nu ska inte jag ha kuvertavgift den dagen men jag är ett stort fan av dom. (Och nej, jag kan inte låta bli att ge en liten present fast det är kuvertavgift)

    Jga har varit gift förut och vi önskade oss pengar. Så jag beställde en cardbox som fick stå på ett bord där fick kunde lägga in kort och önskad gåva. Och ja, jag blev förvånad att den sammanlagda summan från 60 personer var 3500:-.

    Så jag rekomenderar inte att nån önskar sig pengar i present för det kan i vissa fall leda till besvikelse när man upptäcker att ganska många gäster inte gett nånting eller att alla gett 50:-/var. Kalla mig konstig men till jul. födelsedagar och bröllop så ger man väll nånting?

  • Marleo

    Oj, jag har formulerat mig helt galet! Jag är lite stressad just nu p.g.a. flytt så jag skriver i farten. :D

Svar på tråden Vad anses om bröllop med kuvertavgift?