Inlägg från: Tilda93 |Visa alla inlägg
  • Tilda93

    Hur skall vi göra med tärna och bestman. Finns ingen som känns helt rätt..

    Jag tycker det faktiskt räcker med era näbbar faktiskt:D , känner ni att ni inte har någon som verkligen känns rätt, så varför ha någon då? , och skulle ni ångra er längre fram så kan ni ju alltid fråga någon, det är ju ganska lätt att fixa någon finare billigare klänning :D


  • Tilda93
    daniiel skrev 2012-12-19 22:18:05 följande:
    Finns det ingen som känns rätt, så kanske det är bättre att vara utan? Om din mamma eller någon annan sitter längst fram, så kan hon (kan även vara en man) hålla i din bukett när det behövs. Samma sak med ringen/ringarna, det går bra att någon som inte är i brudföljet håller i dom, det måste inte vara en marskalk. Alternativt så har din blivande ringarna hela tiden, det går också bra.

    Brudfölje är ju absolut inget måste, utan jag tycker bara man ska ha det om det finns någon/några personer som man hemskt gärna vill ha med sig och vill ha stöd av under vigseln.
    Mmmaria skrev 2012-12-19 22:24:01 följande:

    Håller med Tilda. Vi hade varken tärna eller bestman för vi tyckte att bröllopet handlade om oss och vår kärlek, inte
    om vänner eller vårt barn. Vår son som var 3,5 år satt i publiken och vinkade glatt. Varken min bästis eller min mans vänner eller våra syskon tyckte att det var konstigt. Det kändes väldigt naturligt. Hoppas att ni också känner så bara ni får vänja er vid tanken : )


  • Tilda93
    Längtandsfull skrev 2012-12-19 23:07:57 följande:
    Tack alla för era svar.. Känns skönt att höra att det är "helt ok" att inte ha bågot följe. Bär det gäller ringarna och buketten så funderar vi på om vår son kan ge ringarna till sin pappa och vår dotter kan hålla min bukett. Är det fel??
    Absolut det tycker jag verkligen!! Det låter jätte bra tycker jag :D
    Skaffa en ringkudde som ni kan knyta fast ringen/ringarna så han inte kan pocka bort dem ifall han är pillig ;)

    Lycka till med det stundande bröllopet:D
Svar på tråden Hur skall vi göra med tärna och bestman. Finns ingen som känns helt rätt..