Inlägg från: johannisen |Visa alla inlägg
  • johannisen

    31:a augusti 2013

    Jag kan ju hoppa in här också, då jag nu hittat den här tråden. Vi gifter oss alltså också den 31 augusti och har väl nog en del kvar att planera. Vi har förstås bokat kyrka, präst, kantor och festlokal och också bokat frissa, fotograf och solister till vigseln. Inbjudningskorten skickades ut i maj och osa går ut den 15 juli. Lite skralt med svar än så länge... Vi har haft ett första möte med prästen, skickat in hinderprövningen, bestämt meny och vin till maten, beställt ringar, fixat bröllopsbilen och fixat våra kläder (fast min klänning har inte kommit än och mannen saknar ännu skor). 

    Det som är kvar att göra:
    - placeringskort
    - vigsel- och festprogram
    - fundera på bordsdekorationer
    - beställa servetter och servettringar med tryck
    - beställa såpbubblor
    - fundera på brudbuketten (broschbukett eller levande blommor?)
    - bestämma hur tårtan ska se ut och smaka (har nog spånat lite med hon som ska göra den, men inget är bestämt)
    - provuppsättning och provsmink (bestämma frisyr!)
    - träffas med fotografen
    - öva i kyrkan (21 augusti)
    - boka bröllopsresa (men den blir först vid årsskiftet, vi åker bara på en mini-moon efter bröllopet) 

    Hmm, har säkert glömt något nu. 

  • johannisen

    Åh, känner mig lite stressad då jag läser era listor nu... Vi har fortfarande kvar


    skriva festprogram och printa 130 stycken skriva vigselprogram och printa (kanske bara hälften, 60-70 stycken?) skriva namnen på placeringskorten (drygt 100 stycken är färdigpysslade, men kommer nog behöva göra 20 till ännu, namnen är oskrivna på alla) göra om bordsplaceringen då den första inte riktigt funkade med restaurangen öva sången som jag ska sjunga till min blivande öva brudvals köpa kärl och snacks till godis/snacksbuffén som vi ska ha som nattmat köpa ljus till bordsdekorationerna hämta ringen
    Och så förstås allt småfix... Har bokat tid för naglar den 29 augusti och tänkte kanske boka ansiktsbehandling eller liknande samma dag.  Har också tänkt boka tid för vaxning av ben, armhålor och bikinilinje, men kanske struntar i det ändå och rakar som vanligt. Gör ni något extra?
Svar på tråden 31:a augusti 2013