• daniiel

    Handgjorda och beställda inbjudningskort m.m. Titta hit

    Vi beställde också från Vistaprint och är mer än nöjda. Vi beställde inbjudningskort, tackkort och visitkort som vi använde som placeringskort. Dom har ju även menykort och sedan finns det ju broschyrer som man kan beställa och använda som både vigselprogram och festhäften. Innehållet skriver man ju dit själv :) Ja, dom har ju andra saker också, som tex banderoller om man vill skriva något på en sån och hänga upp i festlokalen tex.

    Nåja, jag hade först tänkt pyssla egna kort, men det blev mkt billigare att beställa färdiga. Enkelt och snyggt. Tror vi betalade ca 12-13kr/kort inkl kuvert.


  • daniiel
    msoderby skrev 2012-11-13 07:46:20 följande:
    Hej,

    Hur långt innan ska man egentligen skicka sina kort? Och vilken stil ska man köra på. Jag har flera olika alternativ, vet inte vilket som passar bäst in. Gillar 4:e alternativet bäst. Här hittar du alla alternativ:
    brollopsyran.se/2012/november/brollopsinbjudn...

    LOVE
    MS 
    När man skickar beror väl mkt på när bröllopet är och vart man har sina gäster. Är bröllopet på tex nyårsafton eller mitt under semestertider, så kan det vara bra att vara ute i god tid. Då kan man nog skicka "Save the date"-kort ca 1 år i förväg och inbjudningar allt från 6-3 månader före bröllopet. Samma sak om man har många gäster som måste resa långt och boka flyg och boende.

    Vi hade mestadels gäster som bor i närheten, samma stad, så vi skickade inbjudningarna ca 3 månader i förväg och hade OSA ca 1,5 månad före bröllopet. Det räckte gott och väl :)

    Och vilken stil man bör ha på inbjudan beror ju väldigt mkt på hur man är som personer och vilken stil man vill ha på bröllopet. Ska man ha ett lantligt bröllop i en tex en byagård, i trädgården eller i en lada, så kanske det inte passar så bra med en väldigt formell och strikt inbjudan. Då kanske man vill satsa mer på en lite lantlig inbjudan. Ska man ha strandbröllop, så kan man ju knyta an till det på inbjudningarna osv.
  • daniiel
    Zandraaa skrev 2012-11-13 08:08:03 följande:
    När du menar att man skriver dit själv. Skriver man när man beställer då? Så allt klart när det kommer? Eller skriver man det här hemm aoch skriver ut och sätter i häftet?
    Man skriver det innan man beställer, så det kommer färdigt :)
  • daniiel
    Zandraaa skrev 2012-11-13 10:13:38 följande:
    Får man fråga vart du beställde ifrån :)? vad kostade det?
    Vi valde att göra egna på datorn, i publisher, sedan skriva ut dom hos ett tryckeri. Jag hade inte sett då att man kunde beställa broschyrer från Vistaprint. Hade nog valt att göra det hos Vistaprint annars.
Svar på tråden Handgjorda och beställda inbjudningskort m.m. Titta hit