• GustavB

    Jag hade kunnat vara förlovad men så öppnade jag min stora trut...

    Värsta du kan göra är att ta upp det om och om igen, speciellt om han redan har planerat en överraskning. Att behöva sätta sig i en situation där han potentiellt behöver ljuga för dig för att du inte ska komma på det, hitta på andra ursäkter eller riskera att göra dig upprörd för att han inte vill prata om det. 
    Jag tyckte det var jobbigt att försöka slingra mig ur varför jag visste så mycket om diamanter när min sambo frågade mig efter att jag råkat svara på en fråga som en tjejkompis ställde en annan om just diamanter :p 

    Låt det vara, har ni redan tittat på ringar osv så är det väl klart att han är intresserad av att fria. Kan finns en hel uppsjö om varför det tar längre tid, oroa dig inte!

    Kanske har lite svårt att förstår, men varför håller du på att bli smått galen? Det viktigaste är väl att han älskar dig, oavsett om han friat ännu eller inte? :) Dröjer det ett halvår till så kanske det är dags att ta upp det igen på ett snyggt sätt.
     

  • GustavB

    Att gå från att vilja köpa ringar på plats till att säga att han kanske inte vill gifta sig... Det låter väldigt konstigt, alt. kör han med en sån dum grej som dom gör i vissa tv serier eller romcoms, där killen låtsas inte vilja gifta sig för att överraskningen ska bli större. 

    Då jag själv planerade mitt frieri så var det endast min mor som kände till mina planer, var skönt att ha någon att bolla idéer med. Min fästmös föräldrar visste om att jag skulle fria, men inte alls när, då jag bad hennes pappa om lov (latinofamilj, viktigt med tradition) i mars och friade i augusti.

    När polarna som var på mig om att vi skulle gifta oss sa jag endast, att det kommer när det kommer, vi har inte bråttom. 

    Alltid svårt att gissa sig till er utgå från hur någon annan resonerar. Men nu har du ett manligt perspektiv iaf :] 

Svar på tråden Jag hade kunnat vara förlovad men så öppnade jag min stora trut...