• Eriksnoiva

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Hej!
    Så otroligt snällt av dig att dela med dig av din kunskap!

    Jag har beställt en kopia av pronovias duarte (http://www.pronovias.us/wedding-dresses-2013/glamour-collection-duarte) av Milly och fick klänningen idag! Den passar perfekt men jag behöver en underkjol för att få den att se ut som på bilden. Vilken underkjol skulle du rekommendera?

     

  • Eriksnoiva

    Nu har underkjolen kommit! Såhär blev resultatet




    Klänningen är alltså från Milly. 2 500 kr fick jag betala inkl frakt. Till den har jag den här underkjolen från dindromklanning.se . Vad tycker ni om resultatet?

    Efter bröllopet kommer jag att lägga upp lite mer professionella bilder :) 
  • Eriksnoiva
    daniiel skrev 2012-11-25 01:24:37 följande:
    Oh, så fin klänning! :) Jag tycker det blev bra vidd i kjolen och släpet ser bra ut :) Personligen tycker jag det är finare med även lite vidd i släpet och inte bara "platt fall" så att säga. Vad tycker du? Är det lite mer dropwaist på din klänning än på orginalet? :)
    Jo, det är lite mer dropwaist men jag är ändå jättenöjd! Jag blev som sagt supernöjd med underkjolen du rekommenderade men nu har jag börjat fundera på att köpa en underkjol till. Jag hade nämligen tänkt att jag ska hänga upp släpet efter vigseln och behöver då en underkjol som passar till det. Har du något tips på någon sådan underkjol? Och har du något tips på hur jag bäst hänger upp släpet?

    Återigen, verkligen supersnällt av dig att ta dig tid och hjälpa oss nerviga blivande brudar :) 
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill