Inlägg från: Viola |Visa alla inlägg
  • Viola

    Orientaliskt bröllop

    Hehe! Strongt av dig att stå på dig! Alla har väl egentligen åsikter om allt har jag kommit fram till, även fast hela planeringsprocessen har gått väldigt lugnt till, så är jag rädd för att någon ska bli missnöjd eller känna sig förolämpad. Min blivande försöker skaka om mig ibland och säger att jag ska sluta tänka på att hålla folk nöjda, det handlar om att jag och han ska vara nöjda med vårt bröllop och val i livet. Men jag börjar sakta men säkert lära mig att våga göra det som känns bekvämt för mig utan att tänka på andra när det kommer till bröllopet.

    Vi har lagt ett antal på vår gästlista och ska försöka hålla oss till det, även om alla inte hoppar av glädje för att alla sysslingar inte kan komma då, men det är som du säger brudparets bröllop och vi vill ha ett någorlunda personligt bröllop i den utsträckning det går. Så så får det helt enkelt bli.

  • Viola

    Kitkät,

    Du bad inte om tips och du kanske redan har sett hotellet, men jag inflikar ändå, jag har hört att InterContinental ska ha ett bra resort där.  

  • Viola
    Mustikka,

    Ledsen för din skull, måste verkligen vara en hård smäll att ta. Jag vet inte om det här är någon tröst, men jag brukar alltid tänka att när folk beteer sig sådär, så handlar det oftast om de själva och inte dig. Det bästa man kan göra, även om det gör ont, är att inte försöka ta åt sig tror jag. Det ger liksom ingenting. Jag har genom åren lärt mig att distansiera mig från sånt som människor gör för att direkt försöka "skada en" eller "ge igen", det handlar som sagt om dem, inte om mig. Sen om din ena faster försöker ge igen för att du inte gick på din kusins bröllop så är det kanske inte så moget? Som du säger så var du ung och kanske inte tänkte långsiktigt även fast du var arg när du inte gick på din kusins bröllop. Människor ändras, om du genom åren reparerat skadan och försökt återuppbygga relationen med din kusin/faster, och lyckats med det, så tycker jag att det är lite konstigt att hon försöker ge igen nu. Men människor är komplexa varelser, jag slutar inte förundras...
  • Viola

    Kitkät,

    Jag håller med tjejerna, nr 25 ser ut att vara mest lik. Nr 38 och 78 har mer beige i sig i mina ögon. 

  • Viola

    Kitkät,

    Jag kommer nog skicka in papprena om byte av namn efter smekmånaden, det känns som att det finns tillräckligt mycket som kan gå fel, ska jag lägga till namnbyte på det så lär jag bli galen.

    Tänk på att det kan vara bra att ha bytt namnet på körkortet/leg också när ni åker på smekmånad, så du har ett back-up leg ifall något skulle hända med ditt pass. 

  • Viola

    Pagnie,

    Guuuud vad vacker!! Du ser verkligen ut som en prinsessa i den!! Den accentuerar verkligen din midja jättefint!! 

  • Viola

    Pagnie,

    Jag har inte köpt slöja (eller klänning) än, men jag kommer förmodligen ha en som är längre än släpet på klänningen. Tycker det är så himla fint och verkligen en "striking look", men det är en smaksak.

    Något att tänka på om du ska ha en längre slöja är att om du vill behålla den på under festen så kommer den nog vara i vägen, då kanske du kommer behöva byta tlll en kortare slöja, eller köra utan slöja. Också en smaksak. =)

  • Viola

    Kitkät,

    Jag hade lätt föredragit alt. 1.

    1. Dubais flygplats har massa butiker, det i sig gör jättemycket. Man kan strosa, luncha, äta middag, små-shoppa. Jag älskar lite halv-långa mellanlandningar på flygplatser där det finns rejäl shopping/restaurangutbud, och det har hänt att jag åkt en "omväg" för att mellanlanda på en "bra" flygplats, ex. Heathrow. Jag tycker det underlättar något extremt, men det måste som sagt vara en flygplats med stort utbud av butiker, jag hade en mellanlandning på 7 tim i Prag, vilken låååångtråkig upplevelse det var. Knappt några restauranger och väldigt få butiker, så jag blev sittandes på en bänk de timmarna.

    2. Flygtimmarna är jämnt fördelade, det gör också mycket (för mig). Jag minns att jag höll på att bli galen sista 3-4 tim när jag flög från frankfurt till LA (ca 10-11 tim). 

  • Viola

    Lavelli,

    Min svägerska beställde också sin i Norrköping, vet inte hur många brudbutiker det finns där, men hon var extremt nöjd med servicen och tyckte de var superduktiga.  

Svar på tråden Orientaliskt bröllop