Inlägg från: mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    En bild från vår sagolika dag <3

    OCH I MORGON THAILAND. Vi ses tjejer om 3 veckor om inte jag smygskriver här innan Goli blir fru. Vill inte missa henne som prinsessa.


  • Mustikka

    GOLIIIIIII

    Jag kunde inte hålla mig faktiskt! Köpte Wifi för en dag och nu äntligen kan jag gratta er ETT STORT GRATTIS TILL ER KÄRLEKSDUVOR. Kan du förstå att du är en fru nu? nu kan du pusta ut och bara njuta av att ha en man vid din sida. ÄLSKAR ordet man och hustru men det är fortfarande svårt att smälta det eller hur? 
    Blev så rörd av din text av er dag och fast än det blir fel så är lyckan större.
    Det ska ni veta tjejer att även det värsta som hända så styr lyckan över allt annat, man får en sjuk kick av all glädje. 

    Måste vidare till min härliga man nu, Internet får vänta tills vi kommer hem.
    Kitkät DU KOMMER ÄLSKA MALAYSIA, det är nära Thailand och många åker dit  när de reser runt. Vi tänkte på det först men stannade kvar här, skönare att kunna njuta utan resetress. Men dit måste jag åka efter att man hört så gott om det =)

    Kan skicka med en mysig bild på hur vi har det =) 



    Hahah märkte precis att jag blev veckans par :D Blev lite smått chockad det var så länge sen jag skickade in =D Nu vet ni hur jag nästan ser ut iaf, har inte samma hårfärg dock och O ser så ung ut <3

    VI HÖÖÖRS TJEJER NÄR JAG KOMMER TILLBAKA
    Massa kärlek till dess <3 
  • Mustikka

    Hej tjejer. Jag lovar har inte övergett er har bara haft sååååå otroligt mycket att göra efter bröllopet och smekmånaden. Livet började med fulla rullen och nu går man i skolan igen. Var med om ett och annat. Allt från att ha haft världens hemskaste andra hands hyrare som lämna vår bostad helt i äckelhetens namn till skolan och uppgifter man får ta igen efter en 2 terminers paus =) Jag klagar dock inte, det är sååå skönt att börja i skolan igen minus är att man glömt datorn i sverige och mobilen som pajja. Nu tar jag möjligheten hos min mans dator när han kan låna ut den.

    ANYWAYS NOG OM MIG... MY GOSH efter en massa planering så har vi ju kvar några tjejer som ska snart bli fruar ;D måste medge att jag saknar den känslan, är lite avis. Har inte följt med så mycket nu men försöker läsa lite och ta igen så jag vet vad jag missat. 

    Till er som ska gifta sig så har jag lite tipps.
    Var nogranna med att serveringspersonalen vet vad som är på gång och hur saker ska se ut. Våra var helt oproffesionella och stressade våra gäster. De kom inte ut med ansietter till sallader och dem berättade inte vad det fanns för drickor. Min lokal över huvudtaget var rena mardrömmen, berättar mer senare om det. Kan bara säga att ha inga bröllopdär. Det enda vi var nöjda med var floristen faktiskt.

    Ett annat tipps är som stör mig fortfarande är videoteamet! Se till att dem har musik på samtidigt som ALLA tärnor och blomflickor går in genom kyrkan. Våra ville jag på riktigt slå ihjäl för dem såg till att de gick in typ 5 min innan mig utan musik, sen satte dem på musiken när jag gick in helt ensam med min bror, ville att min man skulle redan stå i kyrkan med sin bestman. De gick in utan musik och utan känsla :( bara för att filmteamet skulle fånga när jag kom in i kyrkan. Det är lite sånt man inte tänker på som är viktigt.

    Ni som ska gifta er i stockholm/södertälje och väljer Taxinge slått har jag tipps till också =) Det är jätte vackert men kolla upp så att det inte är auktion på den dagen, vi kom dit och det var auktion som inte var så fint om man ville ha bilder vid den stora byggnaden. Och det var svårt att gå där pga alla trappor och nedförsbackar. Dessutom fick man trampa på en del gäss skit på alla gräsmattor haha. Annars är ju taxinge jättefint men nu i eftertanke så hade jag valt något annat ställe.

    Ujjujj det finns massor att säga undrar ni något så fråga på. EN SAK TILL haha se till att frisören har MASSA spray i håret, mitt hår föll ner helt och hållet på utebilderna just pga att frisören snålade med hårspray.  

  • Mustikka

    KITKÄÄÄT DU ÄR FRU NU!!! Ett stort Grattis till dig och din man wow nu är ni gifta och jag kan tänka mig att det är underbart. Hoppas din heeela dag från att ha stressat på morgon till att ha festat hela kvällen med dina nära och kära varit magisk och helt fantastisk. Du får berätta mera sen när du loggar in, ser framemot det. 

    Sorry tjejer jag har haft en helt galen månad, Skolan har verkligen tagit mina krafter men har följt med er i mobilen, ni är inte glömda.  Har verkligen saknat all bröllopsplanering sjukt nog, och kan också sägav att jag ville lite glömma min mardröms catering. Har inte riktigt berättat om dem eller hur fel ingången till kyrkan blev. Men det är inget jag tar nu, först vill jag höra om hur det gick med Kitkäts fantastiska dag.

    Kan skicka ett inlägg om Mona lisa så förstår ni kanske mig lite. 

    Pagnie hur går allt för er nu som man och fru? =)

    Saknat er tjejer 

  • Mustikka

    Kitkät Blev så rörd av dina bilder Du såg så vacker ut en riktigt prinsessa. Fick seriöst tårar och för lyckan i dina ögon påminde om min bröllopsdag. Min man vet vem ni är han visste att jag tittade på era bilder och blev så glad (pratade med mig själv om hur fina ni var) och han frågade är det kitkät du pratar om. Visade bilderna sen och min man tycker att din Oskar ser ut som en riktigt man för att han har skägg haha, det är en komplimang min Oskar har inget och han klagar jämt stackarn. Det strålade verkligen om er. Och Vetu vi fick inte heller någon tårta för vi dansade kväääällen lång. Synd men man missade inget för lyckan var lika bra. Är jätte glad för er och nu kommer nya äventyr som gifta. Btw vi kanske ska vägleda varandra till hur man gör för att bli bästa hemmafrun. Haha hag behöver lektioner. Vi har inte fått filmen än men snart. Borde inte vi ses och ha bröllops film maraton?

  • Mustikka

    Det är så blandade känslor här nu, har missat så otroligt mycket vet inte ens vart jag ska börja. Börjar med att säga Grattis till Lavelii, det var verkligen hur mysigt som helst att läsa om er dag och du var så vacker på bilderna, tror många får problem med vart man ska sitta osv men förstår verkligen inte varför vissa surar över saken. Ni såg jätte lyckliga ut och er dag var magisk och vacker det är det allra viktigaste =)

    Pagnie
    WOOOOOOOOOHOOO Du ska ha en bebiiis blev så glad när jag såg din mage puta, vi försöker ju nu och jag kan knappt bärga mig, avskyr väntan att inte veta, kissa på sticka och få negativt. Längtar efter den lilla positiva stickan som bekräftar en mini. Hur känns dagarna som gravid? äter du mer? illamående? tell me :D

    Kitkät
    Såg era nya bilder, super vackra och härliga, gillar er fotograf man ser kärleken flöda och det är precis det en fotograg ska fånga, du får gärna visa bilder från smekmånaden, visst går 23 dagar för fort fram? hur var vädret där?
     
    Själv har jag faktiskt haft ett extremt hektsikt liv, missade mycket i skolan och har fått ta igen ganska mycket vilket har lett till ett mindre socialt liv för mig. Hade även 2 bröllop i sverige som var min räddare i nöden, kände nästan hur jag gick in i väggen snart och familjen är alltid det bästa som finns när man mår dåligt.
    Har ju också varit ganska nere pga en massa hormonstörningar min P-stav blev helt knäpp, jag kände verkligen inte igen mig själv och fick vänta i 3 månader tills jag fick bort den bara pga sköterskor som inte förstod vad jag ville . Så ni kan nästan gissa hur trött jag har varit sen september, Nu är allt bra stickan är borta och läkaren skall nu ha sagt att alla värden är normala, dessutom förbereder jag inför en bebis, min gynekolog tyckte inte att vi skulle vänta utan att genast försöka bli med barn :D 

    Kan knappt vänta, till och med min man börjar drömma bebis drömmar.
    Har saknat er och varit ganska passiv, måste medge att jag inte haft orken till att gå in och skriva men har tänkt på er. 

    Hur går allt för Dr Goli? 

  • Mustikka
    Viola vilken vacker brud du är =D och vilka vackra bilder ni hade verkligen en jätte bra fotograf man ser hur avslappnade ni såg ut. Själv var jag så spännd och irriterad på mina fotografer och tyvärr så syns det på bilderna :/ Ni var jättefina båda och det var härligt att läsa om er kväll, vad fint att din man höll tal, kan tänka mig hur känsligt och vackert det var <3 

    Måste själv sätta några bilder om ni vill se? var ganska sen med att få dem. Videon har vi inte heller fått än, fått proverna men har så mycket att justera dem tog med så mycket och satte egna låter, en låt är så deprimerande :S Den handlar om någon som förlorat sin kärlek haha, ibland undrar man hur dem tänker. 
     
  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-12-11 21:21:10 följande:
    Lovade ju att hålla er uppdaterade så.......Mrs. H's mage:


    ja jag börjar redan bli tjock och jag längtar verkligen tills vi får berätta för familjen så jag slipper dölja denna kula snart ;)
    Ååååååååh vad söööööt <3 Jag orkar inte vänta mera blir tokig på al väntande vill också ha en kula i magen.
  • Mustikka
    Pagnie Jag förstår dig haha O kallar mig för babyzilla nu. Vill redan köpa massa kolla på saker och tar massa vitamner osv. Slutat dricka och försöker vara mer hälsosam. Har väntat så länge känns det som, du säger 3 månader jag säger SÅÅÅÅ LÄNGE? haha!  Har verkligen ingen tålamod vill ha pluss nu nu nu hahah! Men det underlättar inte när faktiskt alla redan tror att man är gravid eller väntar på att jag ska säga att jag är. Varför vet jag inte, har inte sagt till någon att vi vill ha barn, Har satt på mig lite godis kilon hahah det kanske är det. Och min gynekolog sa att vi borde skaffa genast pga min ena äggstock som det är fel på. 
    Har ni några namn ännu? Vi har bara tänkt på flick namn än så länge, vill ha en dotter men som sagt så länge barnet är friskt så kommer jag vara lycklig. Hoppas kah också kan ha en lika söt mage som din.
    När var du beräknad?  
  • mustikka

    Hej tjejer, undrar om ni finns kvar här ännu. Jag drog mig undan här ett tag var tvungen att lägga ifrån mig allt bröllops grejer. Allt gick så fel på vårt och jag kunde släppa det tills vår video och bilderna kom, dem var horribla vi fick inte många bilder man tyckt om och man såg att jag var irriterad på många bilder pga fotografen, jag kunde helt enkelt inte sluta tänka på det och alla härliga bröllopskommentarerna bara påminde mig om allt och så känslig som jag är så höll jag mig borta, min man tyckte inte det var bra att jag var inne här så ofta sen efter en tid bara glömde jag bort det, det är hemskt jag glömde bort denna härliga gäng med tjejer. Och gissa om jag inte drömde om ER inatt, hur sjukt som helst vet inte ens vad ni heter haha men jag kallade er efter era Alias här. Minns inte era ansikten men vi träffades på en mässa för föräldrar, det bara blev så att vi alla skulle dit och träffades =D Hahah kanske jag drömmer i framtiden u never now ;)

    Hoppas ni fortfarande är i gång, ser att de ganska tyst här men ni kanske har någon orientaliska fruar på g någonstans. Har så mycket att berätta, har vunnit the jackpott också för den delen, Fick tvillingar en dotter och en son dem är nu snart 5 månader =) Ojj vad roligt det skulle vara att kunna catcha upp här igen.

    Hur mår ni och vad händer hos er? Pagnie STORT GRATTIS till världens härligaste skatt man kan få i livet, visst är det underbart? Har inte hunnit läsa så långt men jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser det här =)

  • mustikka

    MEN att vi lyckas missa varandra, var inne några gånger men trodde inte ni var aktiva. Skriver ett privat meddelande till dig och hoppas du ser den :D Kanske i dag eller om ett år, vilket som så kommer det att bli en glad dag =) Kramar

Svar på tråden Orientaliskt bröllop