• RaNa

    Orientaliskt bröllop

    Hej Goli, Pagnie och Kitkät! Glad

    Vågar inte påstå att jag läst exakt allt ni skrivit men nästintill!
    Riktigt sköna karaktärer måste jag säga (har fått mig ett par leenden) och det är nästan så att man vill närvara vid era bröllop när man läser allt.
    Nu har ni ju alla gift er! Oh my God, you made it Skrattande Grattis!!

    Grattis även till dig Lavelii, vad vacker du och även allt annat var Glad
    Pagnie, jättestort grattis till barnet! Hoppas allt går fint ända in i sista stund. 
    Kitkät, vet inte om du e hemma ännu, om inte så hoppas jag du njuter till fullo!!!

    Så lite info om mig sj, vet att ni e lite nyfikna typer precis som mig :p
    Jag är född i Sv men mina föräldrar kmr ursprungligen från Iran.
    Jag har inte riktigt ngra planer på att gifta mig ännu, jag är inte ens förlovad, t.o.m att jag faktiskt är supersingel haha.
    Men jag bara ääälskar bröllop och allt som hör till.
    Folk brukar säga att jag är störd (deras ordval, inte mitt egna :p) eftersom jag redan har en väldigt stark vision över vad jag vill ha (och inte vill ha) från bröllopsresan, dekor, även den blivande mannenSkäms osv osv. Drömmer gärna, och ofta om en vacker Sofreye aghd, underbar persisk buffe, klänning och ring vill jag inte ens gå in på Skrattande

    Södertäljelokalerna är underbara, jag gillar den överdrivna stilen om man får kalla det det. Som nämndes av någon tidigare, synd dock att omgivningen kanske inte är lika vacker. Skulle va ultimat att kunna se ut över en sjö och lite grönt.

    En nära vän ska gifta sig om ett halvår vilket ledde till att jag hamnade här. Hon är superlugn själv, jag är bridezilla i hennes ställe.
    Därav en fråga till dig Kitkät, jag hittade länken till eDresses där du lagt upp en bild på tärneklänningar och blev ju helt kär i en del modeller jag skulle vilja ha till vännen (och även en kusins) bröllop. Undrar därför om du beställde därifrån till slut lr inte? Och vart du nöjd? Finns ju en massa "Kinakopior-länkar" men man vet ju inte riktigt vilka man vågar lita på.

    Vill slutligen säga, tack för alla tips och råd som ni ALLA delat med er utav i denna tråd!!! 

  • RaNa

    Viola,

    Taaack, det ska jag absolut göra! 
    Förstår det, men är tacksam över ditt svar ändå  :)

    Har som sagt inte riktigt läst alla inläggen på tråden, och dina verkar ha varit mest bland dem jag missat Skäms 
    Har försökt skumma igenom för att få lite koll hehe. Hur går det för dig? Såg dina datum bland dina första inlägg, men de har passerat. Har du gift dig ännu? 

  • RaNa
    goli skrev 2013-12-03 07:35:03 följande:
    Viola! Äntligen! Har jag missat dina inlägg här eller har du skrivit någon annanstans? GRATTIS, TJEJEN! Ett Kilililili är väl i sin ordning. Men nu måste du berätta allt som jag har missat. Hur var det? Hur gick det? Har du bilder som du kan eller vill dela med dig av? Ledsen att jag inte grattat tidigare men trodde du hade övergett oss. Eller så är det dumma jag som har missat dina inlägg, som sagt. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det isåfall! Hoppas att allt gick bra och att ni fick ett sagolikt bröllop! Pagnie, du nojiga blivande mamma, hahaha! Men jag förstår dig verkligen. Skönt att allt går bra för er och det låter förnuftigt att du tar det lugnt på jobbet. Väntar med spänning på fler uppdateringar! Rana, hahaha! Vilket skönt inlägg! Fick mig verkligen att skratta. Tycker att du ska ignorera alla som kallar dig för störd. Det är ju jättebra att du redan vet hur du vill ha allt. Kommer att spara en massa tid bara på det. Själv var jag så otroligt velig och det tog extra mycket tid att bestämma saker och ting. Sen är det alltid ett stort plus att gå på många bröllop och på så sätt lära sig av andras misstag men att också ta vara på allt som är bra. Hoppas att du har fått många och bra tips från den här tråden!
    Skönt att höra att jag kunde bidra med lite skratt också :p :) Men det blev ju bra till sist! Det får ta den tid det tar. Det är ändå en av de viktigaste dagarna man kommer uppleva.. Det har jag absolut fått! Och jag ska läsa mig tillbaka till alla era tips någon gång när det väl blir dags för egen tur hehe. Tack igen :)
  • RaNa
    kitkät skrev 2013-12-09 18:55:20 följande:
    Nu är jag tillbaka! Eller egentligen så kom vi hem från Mauritius den 29/11, men jag har inte hunnit logga in här och skriva något. Det har varit fullt upp sedan vi kom hem. Jag har bland annat börjat på nytt jobb. 

    Bröllopsresan var helt underbar, vi var borta i 23 dagar men jag hade utan tvekan kunnat stanna lika många dagar till. Det var så härligt att få vara med min man varje dag, alla timmar på dygnet, att sola och bada, åka på äventyr och upptäcka ön. Det går inte med ord att beskriva hur vackert det är, men jag kan försöka med bilder!  
    Alla var så trevliga, vädret var kanon, maten var jättegod och landet är ett paradis på jorden. Ibland var det så vackert att jag blev tårögd. Haha.

    Kul att läsa lite vad ni har haft för er. Lavelli, vad kul att höra att ni fått så bra respons från er bröllopsdag. Visst är det härligt när man får bekräftelse på att allt slit med planeringen var värt mödan? Och jag blev så rörd av din bröllopsberättelse, kändes som jag var med dig. Jag kände igen så mycket av det du skrev.  Dela gärna med dig fler bilder! 
    Pagnie,  härligt att höra om din graviditet! Fortsätt hålla oss uppdaterade. För vår del dröjer det nog ett litet tag innan vi börjar bebisverkstan'. Jag känner mig inte riktigt redo ännu. Kanske om några månader, kanske om några år. Det återstår att se. Men när jag känner mig redo kommer jag berätta för er!  
    goli, hur går det med bröllopsfilmen? 
    Viola,  du har ju hunnit gifta dig medan jag varit borta! Du får gärna berätta och visa bilder om du har lust! Grattis och hoppas att er dag var precis så perfekt som ni hade hoppats på. 

    Tänk... Nu är vi alla gifta kvinnor!
    Och RaNa, vilket härligt inlägg och vilken härlig inställning du har! Tack för dina komplimanger! 
    Angående edressit, så kan jag berätta att jag har beställt därifrån vid fler tillfällen och det har alltid blivit bra! Dock så är det viktigt att mäta sig och kolla i storleksguiden och inte bara gå på sin vanliga storlek, för deras storlekar stämmer inte överens med svenska storlekar. Säkrast är egentligen att måttbeställa mot en extra avgift, det kan vara värt det om man vill vara säker på att få hem rätt storlek. Deras storlekar är lite kluriga och det tror jag att dom gör med flit just för att man ska betala en extra avgift och få det måttbeställt istället. 
    Tack snälla Kitkät för ditt svar! :) Jag kan bara tänka mig hur underbart ni måste haft det. Välkomna hem! Då ska jag beställa därifrån till bröllopen. Hoppas man slipper tull och sånt hehe.

    God jul & gott nytt år tll er alla! :D
Svar på tråden Orientaliskt bröllop