Inlägg från: marmar |Visa alla inlägg
  • marmar

    Orientaliskt bröllop

    goli skrev 2012-11-08 12:43:46 följande:
    Men vaddå, det e ju bara 17 sidor... Flört hahaha! Insåg inte att det var så mycket förrän du skrev det! Lite stolt, måste jag säga...

    Vi är ett persiskt par som gifter oss den 3e augusti i Santa Marias festvåning som ligger nära Tensta. Vi kommer ha ca 150 gäster men när vi skrev gästlistan blev det lite fler men eftersom det är en del från Iran och det kan bli problem med att få visum så räknar vi inte med att alla kommer. Vi kommer viga oss muslimskt i en moské dagarna innan bröllopet men på själva bröllopsdagen viger vi oss borgerligt i Sollentuna. Klockan sex börjar festen med sofreh aghd och någon som läser en vacker dikt av en persisk poet och vi kör den symboliska versionen av en persisk vigsel, vi vill inte ha en imam i festlokalen.

    Jag har köpt min klänning och håller med om att det var den roligaste delen. Det är en kinaklänning, köpt från missfishbridal som jag e jättenöjd med. Sen har vi bokat en persisk Dj som ska köra både persiska och andra låtar och det senaste vi fixade var inbjudningskorten. Blommor och tårta ska vi fixa senare men det ingår i priset för festlokalen, maten mm. Just nu letar vi bil och fotografer!

    Var ska ni gifta er och vilken lokal har ni bokat?
    Hej,

    Stämmer det verkligen att ni har bokat Santa Maria till 3:e augusti 2013???!! Det har nämligen jag också gjort... sen augusti förra året!!! :(
  • marmar
    Viola skrev 2013-05-08 09:54:09 följande:
    Oj, såg detta nu! Om det verkligen stämmer så låter det inte alls bra.

    Är det någon av er andra som har hennes mail eller kontaktuppgifter och kanske kan kontakta henne???

     
    Jag vet, det är jätteilla!!! Jag skickade ett meddelande till hennes inbox igår men har inte fått svar än..
     
  • marmar

    Fortfarande ingen som hört något från "goli"??? Jag behöver verkligen komma i kontakt med henne...! Jag har stämt träff med killen som är ansvarig för Santa Maria ikväll och det vore oerhört bra om jag kommer i kontakt med henne innan dess.

  • marmar

    Hej Goli,

    Jag råkade av en slump hamna på denna tråd och såg att du har bokat ditt bröllop samma datum som mig i Santa Maria/White palace och NEJ det är inget skämt!!!! Jag ska träffa Danny senare ikväll men ville få det bekräftat av dig först..

     

  • marmar
    kitkät skrev 2013-05-08 14:59:03 följande:
    marmar, 

    För goli's skull så hoppas jag verkligen att detta är ett sjukt och osmakligt skämt! Även om jag inte misstror dig, så hoppas jag ändå innerligt för goli's och hennes fästmans skull! 
    Hon har redan varit med om detta då det för ett tag sedan framkom att Danny hade bokat in ett annat par på just deras datum, men det löste sig till slut då Danny erbjöd det andra paret en summa pengar och dom valde att flytta på sitt bröllop. 
    Pagnie, du vet ju vad jag pratar om. Och då skulle det alltså innebära att Danny hade bokat in tre brudpar på ett och samma datum! 

    Men det kan väl OMÖJLIGT vara så att han tillomed bokat tre par på ett och samma datum? Jag kan inte se hur det kan ha gått till i så fall! 

    Om Danny nu lyckats boka in tre par den 3:e aug, så borde han byta bransch! Men jag ska inte dra några förhastade slutsatser. 

    Nu är jag fan förbannad! 

     
    kitkät, jag har inte kunnat sova sen jag fick reda på det här och vet inte riktigt hur jag ska ta det vidare med Danny. TRO MIG, det är inget skämt!!!! Jag bokade Santa Maria i augusti förra året...
  • marmar

    Vi har också skrivit kontrakt och betalat handpenning till Danny! 
    Jag kommer definitvt reda ut det här med Danny ikväll, och hoppas att det löser sig för dig också!

     

Svar på tråden Orientaliskt bröllop