Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Någon som ska gifta 2013 sommar?

    Åh vad fina grejer, jag älskar också vintagestil och er festlokal, bil osv passar ju perfekt ihop! Glad


    Jag tycker du ska strunta i vad som kommer vara modernt om 20 år, välj det som du tycker är snyggt nu och det du trivs bäst i, det tänker jag göra (och jag är heelt insnöad på en spetsklänning! snyggt och romantiskt, på något sätt) Klänningen längst ner är ju sjukt snygg!!


     


    Kaffegrus skrev 2012-11-21 18:46:47 följande:
    Jag postar här också då jag känner mig lite villrådig..

    Åh... Nu har jag en klänningkris också Skäms Eller kris kanske det inte är, men lite beslutsamhetsångest. Under resans gång har bröllopet bara blivit en modern vintage stil utan att det var planen. Och jag inser att jag tycker om detta riktigt mycket. Sävargården har lite vintage miljö,


    Vår bil är vintage (som denna, men i svart)


    Mina inspirationsbilder på foton menade min fotograf att var i lite vintage stil


    Och det jag hade tänkt mig som bordnummerram har ju också en vintage stil


    Så då är problemet att detta är klänningen jag har köpt som jag verkligen gillar


    Og detta är en klänning som en kompis kompis säljer för bara 1000 kronor och som jag också tycker är sjuuukt fin och kanske skulle passa bättre in i vårt tema.


    Jag älskar ju spets och har på mig det ganska ofta, så det hör liksom till min stil. Men jag är rädd det är lite för mode nu och kommer vara som puffärmar och överdreven gräddbakelse om tjugi år och att jag behöver skämmas över våra bröllopsfoton.

    Jag är ganska klassisk i min stil, så klassiskt har varit mine värdeord hela vägen, men det är inte alltid så lätt att veta vad som är klassiskt. Vad tror ni? Hjääälp!
  • Juli2013

    Ja alltså klänning måste du bestämma själv, vad du känner i hjärtat är det du ska gå på Jag ville bara säga att jag tyckte spetsklänningne var sjukt fin och passar perfekt med ert tema, vill gärna ha något liknande själv


     


     


    Kaffegrus skrev 2012-11-21 20:10:24 följande:
    Tack Jag är faktisk riktigt nöjd med allt det. Blir en fin helhet.

    Det största problemet kanske inte egentligen är vad som händer om 20 år, men jag tänker onödigt mycket på det också Tungan ute

    Men vad tror ni krashar klänning nummer ett helt? Behöver flera åsikter känner jag då jag själv är helt blank på denna fråga. Tycker om både klänningarna så mycket! Vill ha båda, men skulle aldrig hitta på att byta under dagen, så jag måste välja en..
  • Juli2013

    åh den som är så fin, riktigt mäktigt ställe! kul!!


     


    Cakes skrev 2012-12-17 20:45:16 följande:
    Vasakyrkan i Göteborg blev det tillslut, känns jättebra! Vart har ni bokat?
Svar på tråden Någon som ska gifta 2013 sommar?