Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Fått bröllopsresan av svärmor!

    Jag kan ju säga att när jag i våras åkte på en resa med ungarna till Turkiet så var jag jättenöjd. Hotellet hade massor med aktiviteter att erbjuda, personalen helt underbar, vårt hotellrum var fräscht och rent. 
    Maten var god och de hade minibuss-service helt gratis om man ville till stranden eller stan. Deras wifi var gratis och såklart inte så bra som wifi i sverige men jag tyckte verkligen att vi hade alla bekvämligheter vi kunde tänkas vilja ha. 
    De som bodde i ett rum brevid mig upplevde personalen som snorkig eller tjurig, frukosten som äcklig, de tyckte att deras hotellrum inte dög, varvid de fick ett nytt rum som även det var något fel på tydligen.
    De tyckte att det var jättedåligt att de inte kunde välja själva vilken tid den kostnadsfria minibuss-servicen skulle hämta dem från stranden då de hade velat åka till hotellet en timme tidigare än utsatta tiderna. De klagade på underhållningen, musikvalet i baren och det mesta andra. 

    Jag är helt övertygad om att jag hade en mycket roligare resa än de som bodde brevid mig. Det hela handlar ju om vad man förväntar sig och inställning. 

    Om jag vore ni skulle jag tacksamt ta emot resan från svärmor. Ni sa ju trots allt att det var ok att HON valde. Sen skulle jag inte lyssna på din partypooper till kollega.  

  • Principisessan
    johannagbg skrev 2012-09-23 14:49:04 följande:

    Jag måste bara säga att jag nu i efterhand måste hålla mer er alla! Jag var nog allt för snabb på att döma ut detta, eftersom min bild av en romantisk bröllopsresa inte innefattade ett familjehotel. Men självklart så blir det ju givetvis vad vi gör det till =)
    Jag fick otroligt dåligt samvete och självklart är jag upp över öronen tacksam flör att vi fått denna resa med spa och lyx av svärmor! Nu skulle man nästan kunna åka iväg 2 veckor och hoppats att svärmor ville komma ner med dottern den andra veckan =)
    Jag var inne å pratade med en resebyrå angående mina tankar och hon sa att hotellet var jätte fint och att det kostar typ 30 spänn åka till rhodos och att det är en bättre månad med september än med maj!
    Så tack för att ni skällde på mig och bankade in lite vett!!!


    :) skönt att det känns bättre. Det kommer säkert bli bra
Svar på tråden Fått bröllopsresan av svärmor!