Inlägg från: MrsButterfly |Visa alla inlägg
  • MrsButterfly

    Roligare gästbok?

    Äriqa skrev 2012-09-17 21:06:10 följande:
    Jag va på ett bröllop där man i inbjudan fick med ett ark där man i förväg fick dekorera och skriva vad man ville på. När man kom till bröllopet fans det en gästbokspärm med plastfickor där man fick sätta in bladet.

    Åh! Det hade jag velat gjort.


    Har gjort i ordning sidor för en minavännerbok och köpt materiel till att göra i ordningen den. Tänker att det blir lösa blad som jag sen sätter in.


    Skulle öppna påsen igår för att dekorera fram och baksidakartong och så kändes det så fel =( Vill hitta på något annat...


    ... så ovanstående skulle passat mig!

  • MrsButterfly

    Har nu köpt en "art journaling" bok på panduro, den innehåller en massa sidor som ser olika ut, på vissa av sidorna ska jag limma fast "mina vänner-frågor" eller "kära dagbok, med tomma luckor att fylla i om bröllopet". Sen får man helt enkelt rita/skriva/klottra vartsomhelst i boken där man får inspiration av bakgrunden. Efteråt kommer jag att fylla på med lite bilder på gästerna i boken så att restan av sidorna fylls. Boken har en sån bra, enfärgad framsida också eftersom att den är i papp så att man enkelt kan dekorera den. Boken finns i tre olika teman.


    *nöjd* =D

  • MrsButterfly

    Man kan ju också göra lappar med olika påståenden som man klistrar lite här och var i boken, så får de besvara de som de känner mest för =)


    joy skrev 2012-09-17 07:02:13 följande:
    Hej alla Tänkte göra en egen gästbok där gästerna kan få fylla i istället för en tom sida Jag har alltid svårt att komma på vad jag ska skriva :| Så jag tänkte ungefär lite så här; Ruta för bild på gästen (som vi kan lägga till efterbröllopet) Namn; Hur lärde jag känna paret; Mitt råd till paret; Mina önskningar till brudparet; Om 5 år är ni; Om 5 år är jag; Jag tyckte ert bröllop var; Bästa med bröllopet var; Kvällens bäst klädda; Kvällens citat; Övrigt; Lite som en "mina vänner"s bok Om ni förstår idéen Skulle ni tycka att det var roligt att fylla i en sån eller bara tråkigt? Ni får jätte gärna komma med konstruktiv kritik :) Jag vet inte vad man kan ha för frågor Andra idéer?
Svar på tråden Roligare gästbok?