• joy

    Roligare gästbok?

    Hej alla Tänkte göra en egen gästbok där gästerna kan få fylla i istället för en tom sida Jag har alltid svårt att komma på vad jag ska skriva :| Så jag tänkte ungefär lite så här; Ruta för bild på gästen (som vi kan lägga till efterbröllopet) Namn; Hur lärde jag känna paret; Mitt råd till paret; Mina önskningar till brudparet; Om 5 år är ni; Om 5 år är jag;  Jag tyckte ert bröllop var;  Bästa med bröllopet var; Kvällens bäst klädda; Kvällens citat; Övrigt; Lite som en "mina vänner"s bok Om ni förstår idéen Skulle ni tycka att det var roligt att fylla i en sån eller bara tråkigt? Ni får jätte gärna komma med konstruktiv kritik :) Jag vet inte vad man kan ha för frågor Andra idéer?

  • Svar på tråden Roligare gästbok?
  • joy

    Det låter ju också kul men det beror lite på vad folk skriver på den i mitt fall Så jag vet inte Men kul idee

  • joy

    Jag har ju lite många gäster ligger på ca 170 Men jag tänkte antingen lägger man vid tallriken och samlar ihop i en pärm eller så tar man fram det vid minglet efter vigseln då vill man ju ha lite att göra. Fast man vill ju att folk ska hinna med lite innan dom skriver eller? Kanske inte så sent som 23.00 Eller så delar man ut när folk kommer så kan dom fundera lite på frågorna under kvällen? Vad tycker ni?

  • joy

    Chicita: Det är sant, fast jag har en bild av vilka som kommer att skriva i den och vilka som kommer vägra, det är väl aldrig alla som skriver i en gästbok ändå, och det är helt ok att inte göra det :)  Äriqa Bra idee!  Jag tänkte dela ut bladet vid ankomst sen kan man sitta och fundera på det under kvällen, fylla i den, och sätta in det i en pärm Ska ha toastmastern påminna lite då och då Ewamarie Åh va roligt! Det hade jag velat ha från början men tyckte det blev så komplicerat, men det kanske inte är det?  Hur gjorde ni? Stod kameran bara där? Hade ni någon där som assisterade när gästerna ville spela in?  Vad hade ni för kamera? Lätt att använda?  Snälla dela med dig :) 

  • joy
    Chicita skrev 2012-09-18 07:11:01 följande:
    Tummen upp för dig här och guldstjärna Skrattande
    Det är (som jag upplevt) många som tvingar sina gäster att skriva i gästboken genom att låta någon (exempelvis toastmastern) gå runt med boken och sätta den i händerna på var och en och vänta medan man fyller i, bara för att dom vill ha allas gratulationer / historier...
    Jag har själv varit i den sitsen ett par gånger, alltså "tvingad" att skriva. Ena gången protesterade jag och sa att jag ju faktiskt inte kände brudparet. Dom var bara släkt med min dåvarande sambo och han kände dom knappt. Vi var väl mest inbjudna som utfyllnad och hade först försökt slippa ifrån att gå alls, men hans föräldrar tvärvägrade att höra på det örat Tungan ute
    Du kan ju tänka dig vad jag svarade på dom där frågorna i slutänden, även om jag inte var elak Flört
    -Vet inte
    -Vet inte
    -Har aldrig träffat dom
    -Men lycka till i framtiden

    hahaha det hade jag också gjort


    jag har glömt att skriva på flera bröllop för jag tycker att alla skriver samma sak, tråkigt


    men de finns ju dom som har nåt kul att skriva då blir det roligt att läsa :)

  • joy
    tågjäntan skrev 2012-09-18 11:18:11 följande:

    Vi hade en liknande gästbok (eller det blev tre, men med samma test) med frågorna:


    Mitt/vårt namn


    Något speciellt/roligt minne från bruden/brudgummen


    Dagens höjdpunkt


    Brudparet passar så bra i hop därför att


    Ett gott råd till brudparet


    Därför kommer jag att minnas den här festen


    Min/vår hälsning till brudparet


     


    De flesta skrev där - men en bok kom bort så vi fick skicka till de gästerna och be dem skriva på nytt. Efteråt kanske man skulle kunna säga att vissa av kommentarerna går i varandra, men de är väldigt roliga att ha kvar i dag. Bläddrar i dem ibland och minns vår härliga dag. Speciellt "Dagens höjdpunkt" - det var så spännande och roligt att se att alla tyckte olika saker, vilket gör att "just ja, så var det ju"...


     


    Lycka till!


    finnt minne att ha efter, jätte bra frågor


    tack för tipset


     

  • joy

    Åh tack ewamarie Det låter väldigt enkelt Man kanske kan ha någon nära "videobåset" som assisterar lite om det behövs hjälp Och kanske någon som tömmer kortet då och då inder kvällen Ska prata med killen om det Måste ju vara hur kul som helst att se på det :)

  • joy

    Jätte bra tips! Man kanske ska ha 2 olika saker att välja på Som bok och video eller bok och måla så att man får in de flesta gästerna Kul med minnen :)

Svar på tråden Roligare gästbok?